Dogecoin rallilerinde bir eğilim var mı?

dogecoin rallisinde son durum

Dogecoin bir kez daha beklenmedik bir şekilde toplanıyor. Genellikle, bu madeni para, fiyat hareketlerindeki değişiklikler, sözde ağ güncellemelerinin haberleri ve/veya Mavericks'in "köpekbalığı" ve Mark Cuban'ın da katıldığı "DOGEfamily" den gelen tweet'lerle topluluğu ile şaşırtmayı başarır.

Şimdi herkes aynı soruyu soruyor, DOGE ATH'sini kıracak ve öne mi çıkacak yoksa çökecek mi? İşte metriğin söylemesi gerekenler.

"Doge To The Moon" etiketi gerçek mi olacak yoksa Dogecoin düşüşe mi geçecek ?

Aslında Dogecoin tüm zamanların en yüksek seviyesine bile gelmiş durumda değil.Basitçe söylemek gerekirse, "DOGE'nin son 3 haftada %99,4 artmasının birçok nedeni var." İlk olarak, genel pazarın toparlanmasıyla birlikte, belirli bir seviyeye kadar bir artış yaşadı. Ancak dünkü tek günlük %15,6'lık yükseliş, aşırı yükselişe geçen DOGE severlerin bir sonucu. Bu altcoinin ağırlıklı olarak piyasa yükseldiğinde yükselişe geçtiği gözlemlendi ve bu sefer de durum böyle.

Aşağıdaki AMBCyrpto'nun yapmış olduğu grafik bize şimdi Dogecoin'in geldiği seviyeyi gösteriyor

dogecoin kırılma grafik


Mayıs ayında Dogecoin neredeyse 0,7 dolara ulaşmıştı, oysa şu anda 0,45 doları geçmeyi bile başaramıyor. Bunun arkasında 2 sebep var. Birincisi, düzeltmenin yaklaştığını düşünülüyor, bu hafta çoğu insanı piyasanın nereye gittiği konusunda bilgisiz bırakmış olsa da, bir tür düzeltmenin gelmesi ve ralliyi bozması muhtemel.

İkincisi, 0,45 dolar, DOGE'nin test ettiği ve destek olarak kuramadığı aylık bir direnç seviyesi gibi görünüyor.Bu seviye en son 2 Haziran'da test edilmiş durumda. Bu sefer yükselmeye devam ederse, duracağı yerin orası olması bekleniyor. Bununla birlikte, 0,36 doları destek olarak gören analistler bunun bir destek şansı olabileceğini düşünüyor. AMBCrypto'nun yaptığı grafik çalışmasına göre, bazı metrikler bize bunun bile neden başarılı olamayacağını söylüyor.
dogecoin direnç grafiği





UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim