İnternetten Ücretsiz Dizi Ve Film Nasıl İzlenir ?

  İnternetten Ücretsiz Dizi Ve Film Nasıl İzlenir ?

Diziler ve Filmler hayatımızın inkâr edilemez bir şekilde parçaları şu ana kadar hiç dizi film izlemeyi sevmeyen birini görmedim herkesin ilgisini çeken elbet bir şeyler oluyor. Hatta Türk dizileri halkımızı o kadar çok etkiliyor ki annem bazen kendini çok fazla kaptırıyor dizide ki hayali karaktere beddua ettiğini görüyorum durum böyleyken tv dizileri benim pek ilgimi çekmiyor fakat yabancı ve kaliteli içerikler de ücretli platformlar da yayınlanıyor. Peki ücretli yayınlanan netflix vb. platformların içeriklerini nasıl ücretsiz izleyebiliriz diyorsanız hemen o konuya gelelim o zaman. Hemen alta sizlere ücretli dizi ve filmleri ücretsiz bir şekilde izlemenizi sağlayan birkaç site bırakacağım şimdiden iyi seyirler.

Dizilla

Sadece netflix değil 100'e yakın platformun içeriklerini yayınlayan bir site zaten sol tarafta kanallar adında bir kategori var ona tıklayarak içerikleri yer alan platformları görebilirsiniz.

2. DiziPAL

DiziPAL

Bu site gerçekten en kaliteli olan sitelerden biri hatta mobil uygulaması bile var mobilden siteye giriş yaptığınızda sağ üstten 3 noktaya tıkladıktan sonra ana ekrana ekle seçeneğine tıklayın otomatik olarak indirecektir uygulamayı. Güzel site fakat bir sorunu var sürekli siteyi kapatıyorlar ama onlar da anında yeni bir alan adına geçip devam ediyorlar şu an sitenin adresi dizipal60.com eğer site kapanmışsa 61 62 63 diye diye deneyin elbet bulacaksınızdır.

3. Yabancı Dizi

Yabancı Dizi

En kaliteli olan siteleri seçmeye çalıştığım için fazla bir şey dememe gerek yok her biri için ayrı ayrı bu da gayet güzel bir site.

4. DiziBOX 

DiziBOX

Diğer sitelerde sorun olursa kullanabileceğiniz alternatif ve gayet güzel bir site.

5. Diziroll

Diziroll

Ve sonuncu sitemizle de yazıyı bitiriyorum. Bu site de diğerlerine artı olarak anime de var kaliteli güzel bir site bu da. Eğer sizin de eklemek istediğiniz siteler varsa yorum bölümünde belirtirseniz çok sevinirim.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim