Karacabey Huawei Teknik Servis

Huawei masaüstü, notebook, tablet ve telefonlarınız için güvenilir bir teknik servis Huawei Teknik Servis Karacabey olarak hizmetinizdeyiz. Huawei teknik servis Karacabey (özel servis) olarak cihazlarınızın bakımı, parça değişimi ve yazılım ile ilgili tüm problemleri için hızlı ve etkili çözümlerimizle hizmetinizdeyiz. Huawei teknik servisimizde orijinal malzeme kullanıyoruz ve tüm parça değişimlerinde garanti veriyoruz.




Arızalı cihazlarınızı dilerseniz servisimize kendiniz getirebilirsiniz ya da Türkiye’nin her yanından ücretsiz şekilde anlaşmalı kargo ile bize gönderebilirsiniz. Servise alınan cihazların ilk olarak arıza tespitini yapıyoruz. Teknisyenlerimiz daha sonra sizi arayarak çözüm yolu ve maliyeti konusnuda bilgi aktarıyor. Onaylamanız halinde servis işlemleri başlıyor. 

Eğer kabul etmezseniz ücret talep etmeden cihazınızı iade ediyoruz.


Huawei cihazınızda meydana gelen tüm arızalar için orijinal ekipman ve yedek parça ile çalışıyoruz. Uzman ekibimiz, arıza ne olursa olsun en etkili, hızlı ve ekonomik çözümler üretiyor. Huawei teknisyenlerimiz cihazınızı tamir etmekle kalmıyor aynı zamanda tarafınıza danışmanlık hizmeti de veriyor. Aynı sorunla tekrar karşılaşmamanız için dikkat etmeniz gereken hususları anlatıyoruz ve pratik bilgiler veriyoruz.



Huawei teknik servisimizde Huawei telefon ekran değişimi, şarj soketi değişimi, ahize değişimi, hoparlör değişimi, ön ve arka kamera değişimi, mp3 jack değişimi ve açma-kapama tuşu değişimini hızlı, kaliteli ve uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz.


Huawei Teknik Servis Karacabey Telefon

Huawei teknik servisimizde kalite her zaman temel prensibimiz oldu. 1997 yılında  ORECELL çatısı altında faaliyet gösteren firmamız, sektöründe Karacabey’ in en eski ve köklü firmalarından biri. Kalite ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Alanında uzman bir teknik ekiple hizmet veriyoruz. Kafanızdaki diğer tüm sorular için 0544 144 06 05 arayabilir veya iletişim sayfamızdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Hizmetlerimizden bazıları şöyle:

Huawei Dokunmatik değişimi

Huawei Ekran Değişimi

Huawei Kasa değişimi

Huawei Şarj soketi tamiri ve değişimi

Huawei Batarya değişimi

Huawei Wi-Fi sorunları

Huawei mikrofon onarımı ve değişimi

Huawei virüs temizleme

Huawei yazılım problemleri

Huawei launcher durduruldu arızası

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim