Karacabey Telefon Servisi

Kırılan, bozulan, parça değişimi ve onarıma ihtiyaç duyan tüm akıllı telefonlara hizmet veriyoruz. Marka ve model fark etmeksizin telefon ekran değişimi ve telefon batarya değişimi başta olmak üzere tüm onarım ve parça değişim işlemlerini yapıyoruz. Orijinal ve garantili yedek parça kullanıyoruz.



Telefon Servisimizde, ekran ve batarya değişiminin yanı sıra, şarj soketi ve şarj bordu değişimi, mikrofon ahize değişimi ve kasa kapak değişimlerini de yapıyoruz. Suya düşen, sıvı teması sebebiyle arızalanan telefonlarınızı onarıyoruz. Wi-Fi ve SIM şebeke sorunlarına çare buluyoruz. Anakart ve entegre onarımı, işlemci değişimi yapıyoruz. Arızalanan kulaklık soketlerini, ön ve arka kameraları, kırılan kamera lenslerini değiştiriyoruz. Android ve IOS tabanlı tüm akıllı telefonlara format, yazılım ve program desteği sağlıyoruz.


Orijinal ve Garantili Yedek Parça

Karacabey Orecell Telefon Servisi olarak tüm işlemlerimizde orijinal yedek parça kullanıyoruz. Orijinal yedek parça bulunmadığı durumlarda ise orijinaline en yakın ve uluslar arası standartlara uygun parçaları tercih ediyoruz. Ekran ve batarya değişimleri başta olmak üzere yaptığımız parça değişimlerine 3 ay servis garantisi veriyoruz. Kullanıcı hatası dışında üretim kaynaklı bir sorun yaşarsanız hatalı parçayı ücretsiz şekilde yenisiyle değiştiriliyor.


Hızlı Çözüm, Temiz İşçilik

Cep telefonu onarımında orijinal parça kullanımı kadar işçilik de büyük önem taşır. Telefon Servisimizde uzman bir ekiple çalışıyoruz. Teknisyenlerimiz tanınmış markalar başta olmak üzere tüm cep telefonu marka ve modellerine hakim. Onarımını yaptığımız cihazlarda temiz işçiliğe büyük önem veriyoruz.



Servisimize alınan cihazlar, yetkili servislerde olduğu gibi günlerce hatta haftalarca beklemez. 

Ortalama onarım süremiz 1-2 saattir. Yoğunluğa bağlı olarak bu süre değişebilir ancak çoğunlukla 2 saatte teslim ederiz. Parça değişimlerinde stoklarımızda ürün kalmamışsa bu durumda teslim süremiz 1 ya da 2 güne çıkmaktadır.

İletişim : 0544 144 06 05

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim