Kolombiya Devlet Başkanı, Bitcoin'i şimdiye kadarki en parlak yazılım parçası olarak gördüğünü söyledi.

kolombiya devlet başkanı bitcoin açıklaması


Görüşme sırasında Sierra Castro, görevinin Başkan'a teknoloji ve dijital dönüşümlerle ilgili tüm konularda danışmanlık yapmak olduğunu açıkladı. Bu ışıkta, ülke Bitcoin'e daha fazla odaklandı ifadelerini kullandı.
Sierra Castro röportaj sırasında: “Bitcoin'e harika bir açık kaynaklı proje olarak yaklaştım. Bir süre sonra, temsil ettiği parasal yenilikle de ilgilenmeye başladım ve hala her gün inanılmaz yeni şeyler keşfediyorum, ” dedi.
“Şu anda ana odak noktalarından biri kripto para birimleri. Borsaların vatandaşlara kolay ve güvenli bir şekilde ulaşmasına izin verdiğimiz yenilikçi bir sanal alanımız var. Buradaki fikir, yeniliği teşvik eden ve yatırımı çeken dostane bir düzenlemeye sahip olmak için bu sanal alanda toplanan bilgiler".

Castro Sierra, Çin'in madencilik yasağının ardından hash oranındaki %50'lik düşüşten bahsederek Bitcoin anlayışının derinliğini gösterdi. Ağın "olması gerektiği gibi tepki verdiğini" ve geçiş sırasında ağda kalan ve bağlı olan madencilerin başarılı olma olasılığını artırdığını kaydetti. Hash oranı o zamandan beri iyileşti, dedi.

Castro Sierra, El Salvador'un Bitcoin'i benimsemesiyle de konuştu. Bunu "cesur bir hareket" olarak nitelendirdi. Kolombiya ulusunun Bitcoin'i yasal ihale olarak kabul edip etmeyeceğinden bahsetmedi.

Başka bir yerde Saylor, yatırımdan "memnun olduğunu" söylerken (şirket bugüne kadar Bitcoin'e 2 milyar doların üzerinde yatırım yaptı), perakende yatırımcıları geç dönemde caydırmış gibi görünen olumsuz haber katalizörlerine rağmen Bitcoin için iyileşen bir ekonomik ortamı tanımladı.

Danışmanın yükseliş yorumları, Paraguay ve Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerindeki bir yazın ardından geldi, Bitcoin'in benimsenmesine ve madenciliğine, yaygın enflasyona karşı bir önlem olarak ve Çin'den göç eden madenciler için yenilenebilir güç kaynakları sağlamaya ilgi gösterdi.

UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim