Piyasa stratejisti Soloway : Bitcoin 18.000 dolardan işlem görecek dedi

stratejist-soloway-bitcoin-18000-dolar-seviyesinden-islem-gorecek-dedi

Hisse senedi teknik rehberlik platformu InTheMoneyStocks.com'un baş piyasa stratejisti Gareth Soloway, son borsa düzeltmesinin genel bir düşüşü doğruladığını söyledi.

Kitco News'e konuşan Soloway, " hisse senedi yetersizliği önümüzdeki günlerde olası bir başka dezavantajı getirebilir. Bunun için Salı ve Perşembe günkü noktalar arasındaki günleri takip etmek gerekli dedi".


Soloway'e göre, piyasa kısa vadeli olumlu kazanımlar elde etmesine rağmen, karakter değişikliğini vurgulayan ivmeyi sürdürmek için mücadele etti. Piyasanın tipik olarak küçük düzeltmeler yaşamaya ve hemen kazanç kaydetmeye alıştığını kabul ediyor, ancak durum böyle olmayabilir ifadelerini kullandı.

Soloway, "Dolayısıyla, kama modelinde ilk kez teyit edilmiş bir kırılma görüyoruz ve bu bizi daha da aşağılara götürme olasılığına sahip" dedi.

Stratejist, teknik veriler borsada önemli bir olaya işaret ettiğinden düşüşün kaçınılmaz olduğunu sözlerine ekledi.

Ancak Soloway, küçük yatırımcıların pazarın canlanmasında hala çok önemli bir rolü olduğunu belirtiyor. Küçük yatırımcılar piyasaya daha fazla para girişi sağlarsa, Soloway bir ralli olacağını öngörüyor. Bununla birlikte, oynaklıkla birlikte, piyasa potansiyel olarak artan çıkışlar yaşayabilir diyor.

Geçen aylardaki düşüşün sebebinin, çoğu kurumsal yatırımcıların piyasaya karşı olan satışlarının tetiklediğini öne sürüyor.

Soloway, tarihsel olarak, piyasaların büyük bir boğa koşusunun ardından düzeldiğinin bilindiğini ve mevcut eğilimde durumun böyle olabileceğini söyledi. Özellikle, 2020'nin ilk çeyreğinde en düşük seviyelere düştükten sonra, borsa bir boğa koşusuna girdi ve birkaç tarihi zirveye ulaştı dedi. Dahası Coinbase, kripto ekonomisi olgunlaştıkça tahsislerde bir artış olasılığını da ima etti. Ethereum ve diğer DeFi varlıklarının büyümesi ışığında, Coinbase'in stratejisinin yakında değişmesi beklenebilir diyerek sözlerine ekledi.

Özellikle borsa, Covid-19 vakalarındaki artış, artan enflasyon baskılarına ilişkin endişeler ve Federal Rezerv'in buna nasıl tepki vereceği gibi faktörlerden oluşan bir belirsizlikle karşı karşıya dedi.

Soloway, her ne kadar piyasanın kısa sürede yönünün yukarı olacağını düşünsede, Bitcoin'in fiyatının 18.000$ civarında olacağını savunuyor.


Soloway, Bitcoin 18.000 dolara düşecek analizini hala savunuyor


Soloway, kısa vadeli bir ralli olacağına inanıyor ancak Bitcoin'in potansiyel ve tarihsel fiyat hareketlerinin temelinde 18,000$ ve 20,000$ işareti etrafında ticaret yapacağını söylüyor.





UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim