Sınırsız Eğitim Kaynağı: Udemy

Aslında çok uzun süredir takipçisi olduğum ve içeriklerinden yararlandığım sitelerin başında gelir Udemy... İçerisinde birçok profesyonel eğitmenden farklı farklı konularda eğitimlerin bulunduğu bir uzaktan eğitim portalıdır kendisi. Belki eski olanlar hatırlar muhtemelen ilk olarak bir Oblogi adındaki Türkiye'nin ilk sosyal medya projesi ile tanımış olduğumuz Levent Cem Aydan'ın kurmuş olduğu bir e-okul.co projesi vardı. Eğer bu platformu biliyorsanız Udemy'de sıkıntı çekmezsiniz.


 

Ne yazık ki Oblogi gibi e-okul.co'da bir süre sonra yayın hayatına son vermişti. İçerisinde gayet başarılı eğitimler olmasına rağmen beklenen ilgiyi görememişti. Ancak Udemy, o dönemlerde e-okul.co'nun görmeyi beklediği ilginin kat be kat fazlasını günümüzde görmüş durumda. Milyonlarca dolar yatırım alarak ülkemizden çıkmış ilk milyar dolar değerlemeye ulaşmış projedir kendisi.

İçerisine girdiğinizde adeta derya deniz... Göz alabildiğine eğitimle dolu olan bu platformda sadece belli konularda değil her konuda eğitim bulabilirsiniz. Hukuktan programlamaya, yabancı dilden kişisel gelişime ücretli ya da ücretsiz binlerce eğitim var. Bu eğitimleri de sadece Türkiye'deki eğitmenler değil yurt dışından da birçok eğitmenin verdiğini unutmayın. Yani ingilizceyi bir ingilizin anlatımıyla öğrenebilirsiniz. Ayrıca eğitimlerin fiyatlandırmaları da son derece uygun.

Eğitimlerin fiyatlandırmalarını her eğitmen kendisi belirlediği için aşırı pahalı eğitimlerle karşılaşmanız çok sık rastlanan bir durum değil. Tabi ki çok pahalı olan ancak değerini hak eden eğitimler de var ancak kendimden örnek vermem gerekirse ben iki adet YDS eğitimini toplamda 70 TL gibi çok uygun bir fiyata satın almıştım. Sizde kendinize göre olan eğitimleri bulup bu eğitimleri son derece uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim