Yetmez mi? Hızlı ve Öfkeli 9?

 Ne kadar hızlı da olsan ne kadar öfkeli de olsan 9 film olmuş ve daha dokuzuncu film girmeden yapımcılar 10 ve 11 için de anlaştıklarını ve çalışmalara başladıklarını duyurmuşlar. Şunu kabul etmeliyiz ki seri olarak kesinlikle beğendiğim ve takdir ettiğim bir seri... İlk filmler son derece başarılı ve Need for Speed tayfası için bulunmaz bir nimetti.

hizli-ofkeli-9

İlk filmin çıktığı dönemlerde internet kafelerde millet Need for Speed ile hız sınırlarını zorluyorken, film piyasaya sürülünce herkes kendinden geçmişti. Oyun ekranlarında hayallerini süsleyen arabaların gerçekte varolduğunu ve sokak yarışlarının gerçekten yapıldığını gören oyuncular oyunu daha bir heyecanla oynamaya başlamıştı. Tabi ki film oyundan bağımsız bir şekilde ilerledi ancak o ilk film birçok oyuncunun hala hayallerinin filmidir. Ancak dediğim gibi her güzel şeyin ne yazık ki bir sonu olmalı.
 
Hızlı ve Öfkeli 9 filmine gelecek olursak, serinin her filminde olduğu gibi sürekli bir aksiyon var ve bu aksiyon film boyunca hiç sıkmıyor ancak bazı mantık hataları ile konunun sürekli olarak Toretto ve ailesi etrafında işlenmesi artık yeter dedirtiyor insana. Arabalar yine her zaman ki gibi harika ve ekipte bulunan Tej Parker'ı artık müthiş derecede abartılmış bir karakter olarak buluyorum. Benim anlam veremediğim bu adam ilk filmlerde sadece sokak yarışları düzenleyen ve araç modifiyesinden çok iyi anlayan bir adamdı. Sonra ne oldu da uzay fiziği konusunda bu kadar bilgi sahibi oldu ve arabayla uzaya çıkabilecek kadar hesaplama yapmayı öğrendi. Burada büyük bir abartı olduğu görüşündeyim. Bununla birlikte artık Dominic Toretto ve ailesi konusunun da son baymaya başladığını ve yeter artık dedirttiğinin sonuna kadar arkasındayım.

Aksiyon konusunda film arayışı içindeyseniz ve konuya artık çok takılmam ister uzaya gitsinler ister yerin dibine girsinler  aksiyon olsun bana yeter diyorsanız bu filmi kesinlikle izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim