3D Mars Simülasyonu: Mars4 Projesi

Mars4 Projesi, ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) tarafından sağlanan gerçek coğrafi verilere dayanan Mars'ın 3 boyutlu bir simülasyonudur.

Mars4 Projesi, ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) tarafından sağlanan gerçek coğrafi verilere dayanan Mars'ın 3 boyutlu bir simülasyonudur.

Coin Telegraph'a göre, Mars4 projesinde, yatırımcılar Mars'ta NFT şeklinde sanal arsalar alıp satabilirler, her lot 1.448 km genişliğindedir.

Özellikle, son derece nadir bulunan 888 NFT, Mars'ta ünlü yerler olacak. Bu NFT'ler OpenSea, Rarible gibi sanal pazarlarda, hatta gelecekte proje sorunsuz gelişirse Christie's ve Sotheby's'in müzayede katında bile satılabilir.

Mars4 Projesi Mars Simülasyonu

Mars4 projesi, hem NFT sanal gayrimenkul koleksiyonudur, hem de Mars'ta sahneyi yeniden oluşturan bir "sanal evren" (metaverse) biçimi olarak görülebilir.

Sadece bu değil, proje kurucuları ayrıca Axie Infinity'nin NFT oyunundan ve Decentraland gayrimenkul alım satım oyunundan esinlenilerek Mars4'ü para kazanma oyununa dönüştürmeyi planlıyorlar.

Bu, ekibin yol haritasındaki ilk adımdır. Ardından, kullanıcıların Mars dünyasını keşfetmeleri ve macera yaşamaları, sahip oldukları sanal araziyi 3 boyutlu bir ortamda deneyimlemeleri için Mars4'ü bir sanal gerçeklik (VR) platformu olarak geliştirecekler.

Projenin arkasındaki ekip, Mars4'ü sanal evrendeki en iyi destinasyonlardan biri yapma konusunda iddialı. Geliştirme ekibinin nihai hedefi, Mars4'ü merkezi olmayan özerk bir organizasyona (DAO) dönüştürmek ve NFT sahiplerinin politika güncellemeleri, açık artırmalar, piyasa mekanizması gibi bazı yönetişim kararları almalarına izin vermektir.

Projede, her biri kendi işlevine sahip iki tür belirteç vardır. MARS, işlemler ve oyunlar için kullanılan sanal bir para birimidir. MARS Land NFT, P2E deneyiminin merkezinde, Mars'taki her bir kara parçasını temsil eder. Ekip, önümüzdeki 12 ay boyunca görevlerinin sanal evren (metaverse) ve P2E'nin oyun öğelerini geliştirmeye devam etmek, Mars Land NFT'lerini satmak, bir oyuncu topluluğu oluşturmak, oyunda kullanılabilecek 10.000 NFT avatar koleksiyonunu Mars'ta yayınlamak olduğunu söylüyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim