Apple, diğer şirketlerin iPhone'lardan kayıp cihazları bulmasına izin verdi

 Apple Bul

Apple, Find My özelliğini resmi olarak üçüncü taraf şirketlere genişletti (geçen yıl söz verildiği gibi). Herhangi bir donanım üreticisi, Apple'ın Made for iPhone (MFi) politikasına uydukları sürece artık cihazlarını Apple'ın kayıp cihaz bulucusuna ekleyebilir.

Bu genişletmede, bir dizi uyumlu cihaz şunları içerir: VanMoof'un S3 ve X3 e-bisikletleri, Belkin'in kablosuz Kulaklıkları, Chipolo One Spot izleme etiketi. Bu cihazlar, Apple'ın milyonlarca iPhone, iPad ve Mac cihazından oluşan Bluetooth ağ topluluğunda bulunabilir.

Kullanıcılar artık bu yeni cihazları en son Find My uygulamasına ekleyebilir Daha sonra bu cihazları diğer Apple ürünleri gibi takip edebilirsiniz.

Apple ayrıca, destek isteyen üçüncü taraf cihazların yetkili aksesuarlar için MFi programı aracılığıyla kaydolması ve "Find My uygulamasının gizlilik politikasına uyması" gerektiğini söylüyor Onaylı ürünlerde, müşterilerin Apple cihazlarıyla uyumlu olduklarını bilmelerini sağlamak için ek bir "Apple Find My ile Çalışır" etiketi bulunur .

Ayrıca Apple, daha doğru izleme için daha yeni Apple telefonlarında Ultra Geniş Bant sistemiyle entegre olmaları için üçüncü taraf donanım şirketlerine bir yonga seti özelliği sağlayacağını duyurdu .

Apple'ın uzun süredir UWB'ye benzer teknoloji tabanlı izleme sunacak olan AirTags üzerinde çalıştığı söyleniyor .

Gelecekte, Apple tarafından “Works with Apple Find My” sertifikasıyla daha fazla cihaz ve aksesuar lisanslanacak .

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim