Ariva: Kripto paraları gerçek dünyayla buluşturacak

ariva blok zinciri kripto paraları gerçek dünyayla buluşturacak

Blockchain teknolojisi ve buna bağlı olarak kripto para birimleri geleneksel finansa dönüştürülüyor ve küresel olarak farklı sektörlere uygulanıyor. Bununla birlikte, seyahat ve turizm endüstrisi, blok zincir teknolojisini benimsemekte yavaş olan birkaç sektörden biri olarak gözümüze çarpıyor.

Bu milyar dolarlık endüstri, hala büyük ölçüde verimsiz olan gezginleri ve turistleri ödüllendirmeyen geleneksel sistemi kullanarak çalışıyor. Neyse ki yeni bir blok zinciri platformu Ariva, seyahat ve turizm endüstrisi için yeni nesil blok zinciri tabanlı bir ekosistem sunarak bunu değiştirmeyi hedefliyor.

Kapsamlı bir ekosistem

Ariva , modern ürünleri ve özellikleri ekosistemine entegre ederek küresel seyahat ve turizm endüstrisini dönüştürmeyi amaçlıyor. Bu, Ariva.World, Ariva.Club ve Ariva.Finance olmak üzere üç ana ürüne ayrılmış durumda.

Bu ürünler birbirine bağlıdır ve turistlerin ve gezginlerin blockchain teknolojisiyle desteklenen benzersiz bir deneyimi paylaşmasına olanak tanıyacak.

Ariva Dünyası

Ariva.World, gezginleri turizm hizmet sağlayıcılarıyla buluşturan ve farklı ürünler sunan bir seyahat ve turizm ağıdır. Turistler, kripto para birimini kullanarak bilet ve tatil rezervasyonları yapabilecekleri bir seyahat portalına erişebilirler. Bu portal, Bitcoin, BNB ve yerel Ariva madeni parası dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimlerini destekler.

Ayrıca blok zinciri üzerine kurulmuş yazarları ve katkıda bulunanları kripto para birimleriyle ödüllendirmek için tasarlanmış bir seyahat inceleme blogu da içeriyor.

Değerli yerel ürünlerin ve eserlerin kripto para birimleri kullanılarak satılabileceği bir çevrimiçi mağaza olarak karşımıza çıkacak. Oteller, tur rehberleri, havayolları ve restoranlar gibi seyahat hizmeti sağlayıcıları, hizmetlerini platformda etkin bir şekilde yönetmek için ürün ve hizmet yönetim panelinden yararlanabilecekler.



Ariva Finans

Ariva, turizm sektöründeki ödemeleri daha da basitleştirmek için Ariva.Finance adlı kripto tabanlı bir ödeme ağ geçidi başlattı. Ariva.Finance'ın web sitelerinde ve mobil uygulamalarda kurulumu ve dağıtımı kolaydır.

Ariva.Finance üzerinde yapılan işlemler, düşük ücretlerle sorunsuz ve hızlıdır. Bu, kullanıcıların diğer ödeme ağ geçitleriyle karşılaştırıldığında platformda en iyi değeri elde etmelerini sağlar. İşletmeler, olası alıcının işlemleri tamamlamak için tarayabileceği QR kodlarını da görüntüleyebilir.

Ödeme ağ geçidinin kullanımı da ücretsizdir ve popüler cüzdanları ve kripto para birimlerini destekler. Buna ek olarak, kullanıcılar kripto para birimlerini en son güvenlik özellikleriyle korunan dahili cüzdanlarda saklayabilirler.


Ariva.Club

Ariva.Club, seyahat ve turizm endüstrisine adanmış ilk blok zinciri tabanlı sosyal medya platformudur. Herkesin seyahat deneyimlerini paylaşması ve turizm hizmeti sağlayıcılarını önermesi için elverişli bir ortam sağlar.

Ariva.club, sahte onayları filtrelemek ve gezginlerin kişisel deneyimleriyle ilgili güvenilir gönderileri tanıtmak için benzersiz bir spam sistemi kullanır. Ayrıca platform, kullanıcı dostu bir arayüz ile donatılmıştır ve kullanıcılar seyahat deneyimlerinin fotoğraflarını, videolarını ve bloglarını paylaşabilir.

Ariva.club ayrıca, desteklenen borsalarda itibari para ile değiştirilebilen yerel ARV paralarında yazarları ve aktif katkıda bulunanları ödüllendirmek için tasarlanmıştır.


Benzersiz bir yardımcı madeni para ile desteklenen ekosistem

ARV, Ariva ekosisteminde sunulan farklı ürün ve hizmetler için ödeme jetonu görevi gören bir BEP-20 jetonudur.

Ariva, gelecekte piyasaya sürülecek ve ürünleri için benzersiz bir ekosistem sağlayacak yerel blok zincirini de geliştiriyor.

Muazzam faydalar sağlayacak ve gezginlerin bilgilerini üçüncü şahıs şirketlere açıklayan geleneksel kredi kartlarını kullanma ihtiyacını ortadan kaldıracak. Ayrıca, ARV'de bir işlem limiti kısıtlaması yoktur ve hamilleri seyahat ettikleri tatil ülkelerinde birden fazla ödeme yapabilirler.

Kullanıcılar, kredi kartlarıyla ilişkili yüksek komisyonlara kıyasla ucuz sınır ötesi işlemler yapabilirler. Sahipler ayrıca madeni para üzerinde spekülasyon yapabilir ve önemli karlar elde edebilir.

ARV'nin toplam 100.000.000.000 pazar arzı vardır ve PancakeSwap , Probit ve XT.com borsaları gibi popüler borsalardan satın alınabilir.


UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim