Avax, 230 milyon dolarlık özel satış açıkladı

Avalanche, 230 Milyon Dolarlık Özel Satış Açıklarken AVAX Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı.AVAX tokeni, birkaç kripto fonu ve melek yatırımcı tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırım turunun açıklanmasının ardından yeni bir ATH'ye ulaştı.

avax coin 230 milyon dolarlık özel satış yaptı

Avalanche blok zinciri, Polychain ve Three Arrows Capital tarafından yönetilen 230 milyon dolarlık bir yatırım turunu artırdıktan sonra AVAX tokeni tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Varlık iki aydan kısa bir sürede %650 arttı.


AVAX Yeni Bir ATH'ye Ulaştı

AVAX tokeni şimdi her zamankinden daha sıcak, yazı yazılırken 64 dolardan ve 24 saatlik 2 milyon doların üzerinde işlem hacmiyle işlem görüyor. Dahası, CoinGecko'ya göre, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmak için önce 68 doların üzerine fırladı.

Daha makro bir ölçekte, 20 Temmuz'dan itibaren varlık, o gün 9 dolara düştükten sonra kabaca %650 arttı. En son kazançlar, Avalanche'ın Haziran ayında yapılan ancak bugün açıklanan özel satışı açıklamasından kısa bir süre sonra geldi.

Avax coin fonları,by angel investors, family offices, and crypto funds, including Dragonfly, CMS Holdings, Collab+Currency, and Lvna Capital yatırımcı kripto fonlarından oluşuyor.

Blog gönderisine göre, Avalanche ekibi fonları "DeFi'nin, kurumsal uygulamaların ve Avalanche genel blok zincirindeki diğer kullanım durumlarının hızlı büyümesini desteklemek ve hızlandırmak" için kullanacak. Avalanche, hibeler, token alımları ve diğer yatırımlar ve teknoloji desteği dahil ederek projeleri destekleyecektir.


Avax Coin DeFi Alanında Çığ Gibi Büyüyor

AVAX tokeni geçen hafta %65 artarak piyasadaki en iyi 20 rakibini geride bıraktı. Solana gibi çığ gibi büyüyen coin, DeFi alanında düşük gaz ücretleri ile yüksek verim sağlamaya odaklanan alternatif bir blok zinciridir. Ethereum gibi PoW (İş Kanıtı) blok zincirlerinin yaratılışlarından bu yana karşılaştığı iki sorun.

Ethereum gibi Avalanche da akıllı sözleşmeleri, stake etmeyi, verim çiftçiliğini destekler, kullanıcılar dApp'leri (merkezi olmayan uygulamalar) ve daha fazlasını daha düşük bir fiyata çalıştırabilir. Platformda inşa edilen 270'den fazla projeyle Avalanche, şu anda piyasadaki en hızlı organik büyüyen blok zincirlerinden biri. Bu projelerden bazıları Tether, SushiSwap, Chainlink ve daha fazlasını içerir.

Avalanche, DeFi kullanıcıları ve geliştiricileri için vaatleri ve potansiyeli hızla gerçek dünya etkisine ve değer yaratmaya dönüştürdü. Ağ etrafında toplanan inşaatçılar topluluğu, rekabet üstünlüğünün bir kanıtıdır ve Avalanche'ta kurumsal ve merkezi olmayan finansın kesiştiği noktada hala kullanılmayı bekleyen çok fazla potansiyel var.

30 Ağustos'ta, bir DeFi ve CeFi toplayıcı olan OpenOcean , CryptoPotato ile paylaşılan Pazartesi günü basın açıklamasına göre likiditeyi artırmak için Avalanche'ı entegre etti .



UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim