Binance, Avustralya'da Kripto Türevi Tekliflerini Sonlandıracak

Binance, Avustralya'da Kripto Türev Tekliflerini Sonlandıracak

Ticaret hacmine göre dünyanın önde gelen kripto borsası Binance, Avustralya'daki kripto türev tekliflerini kapattığını duyurdu. Duyuruya göre, borsa 24 Eylül'den itibaren Avustralya'da kripto vadeli işlemlerini, opsiyonlarını ve kaldıraçlı token tekliflerini durduracak. Borsa, kararın yerel düzenlemelere uygunluğa dayandığını iddia etti.

Binance aracılığıyla kripto türev hizmetlerini kullanan Avustralyalı tüccarların mevcut marj hesaplarını kapatmak için 24 Eylül'den itibaren 90 günleri olacak. Hiçbir kullanıcı yeni marj çağrısı yapamaz veya yeni hesap açamaz. Hesaplar kapatılacak ve kullanıcılar 23 Aralık'tan sonra pozisyonlarını azaltamayacak veya kapatamayacak. Borsa dedi ki,

"Amacımız blockchain teknolojisi ve dijital varlıklar etrafında sürdürülebilir bir ekosistem yaratmak. Binance, piyasa oyuncularının düzenleyicilerle daha fazla işbirliği yapmaları için fırsatlar sunduğundan, sektörümüzün düzenleyici çerçevesindeki gelişmeleri memnuniyetle karşılamaktadır. Her kullanıcıya fayda sağlamayı amaçlayan politika oluşturma konusunda yapıcı bir şekilde çalışmaya kararlıyız."

Bu, borsa tarafından belirli bir bölgede veya ülkede kripto türev tekliflerini kapatmak için yapılan dördüncü duyuru olacak. Daha önce Binance, borsa Avrupa , Hong Kong ve Güney Kore'deki türev tekliflerini durdurdu .


Binance Düzenleyici Revizyonuna Devam Edecek mi?

Binance, son çeyrekte dünyanın dört bir yanından uyumsuzluk alışverişini uyaran yaklaşık bir düzine düzenleyicinin gazabıyla karşı karşıya kaldı. O zamandan beri kripto borsası, düzenleyicilerle yollarını düzeltmek için bir dizi karar aldı. Borsa CEO'su Changpeng Zhao, faaliyet gösterdikleri her ülkede merkezi bir karargah ve yerel ofisler geliştirmek için çalıştıklarını da iddia etti.

Binance için düzenleyici ikilem , rekabetin çoğunun geliştiği ve hizmetlerini uyumlulukla genişlettiği bir noktada çok önemli bir noktada ortaya çıkıyor ve bu nedenle borsanın yerel kurallara tam uyumu sağlamak için düzenleyicilerle çalışması çok önemli hale geliyor.

CFTC'nin piyasa manipülasyonu ve içeriden öğrenenlerin ticareti için borsaya soruşturma açtığı bildirildiği için borsa , ABD düzenleyicilerinin gazabıyla da karşı karşıya .



UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim