Binance Coin (BNB), Basic Attention Token (BAT), Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi

kripto paralar

Binance Coin %6.1 yükseldi ve kendisini birkaç haftanın en düşük seviyesi olan 386.83 $ üzerinde sürdürdü. BAT, 24 saat içinde %9,3 yükseldikten sonra 0,880 dolarlık ani direncini izliyordu.Dogecoin, %6'lık bir artış kaydetmesine rağmen, grafiklerde karışık ticaret sinyalleri gördü.Detayları aşağıda yazımızın devamında.


Binance Coin ( BNB ) Fiyat Analizi

binance coin fiyat analizi
Binance Coin , son 24 saat içinde %6.1 oranında iyileşti. Altcoin 416.77 dolardan işlem görüyordu ve birkaç haftanın en düşük seviyesi olan 386.83 doların üzerinde işlem yapmayı başardı. Ani direnç 433,54 dolardı, bu da BNB'nin bir haftanın en düşük seviyesi olan 460,42 doların üzerinde fiyatlandırıldığı anlamına gelir. BNB'nin birkaç ayın en yüksek seviyesi olan 517,02$'ı yeniden test etmesi muhtemel.

BNB'nin teknik bilgileri karışık ticaret sinyalleri verdi. MACD'nin kırmızı histogramları geriledi ve yükseliş geçişine yaklaştı. Grafikler şimdilik yeşil ışık verdi.

Buna karşılık, BNB'nin fiyatı dört saatlik 20-SMA'nın altında kaldı ve bu da momentumun satıcılar lehine olduğunu gösteriyor. Aynı şekilde, Göreceli Güç Endeksi , satın alma baskısındaki zayıflığı gösteren 50 günlük işaretinin altında kaldı.Satın alma baskısı düşük kalmaya devam ederse, BNB 386.83 dolara düşebilir.


Basic Attention Token ( BAT ) Fiyat Analizi

basic attention token bat fiyat analizi
BAT 24 saatte %9,3 arttı ve 0,815 dolardan işlem gördü. Anında direnç 0,880 dolar ve ardından çok ayın en yüksek seviyesi 0,981 dolar. Temel göstergeler piyasada canlanma işaretleri verdi.

Kırmızı histogramlar geri çekildi ve yeşil bir histogramı resmetti. Müthiş Osilatör , yukarı doğru fiyat hareketinin bir göstergesi olarak yeşil sinyal çubukları gösterdi. Chaikin Money Flow , sermaye girişlerinin arttığını kaydetti ve orta çizginin üzerinde kaldı.

BAT, basın zamanı momentumunu kaybederse, fiyat iki haftanın en düşük seviyesi olan 0,734$'a düşebilir ve ardından bir ayın en düşük seviyesi olan 0,661$ yakınında işlem görebilir.



Dogecoin ( DOGE ) Fiyat Analizi

dogecoin fiyat analizi
DOGE , son kayıplarını %6 oranında tersine çevirdi ve 0,255 dolardan işlem görüyordu. Fiyat bir toparlanma kaydetse de, altcoin'in şamdanları dört saatlik 20-SMA'nın altında kaldı.

Benzer şekilde, Göreceli Güç Endeksi, satın alma gücünün düşük olduğunu gösteren 40'lık bir okuma yaptı. Parabolik SAR ayrıca şamdanların üzerinde toplanmış noktalı çizgilerle bir düşüş trendi de gösteriyordu.

DOGE kar elde etmeye devam ederse, madeni para için acil destek 0.240 dolar olabilir.

Ancak MACD, azalan kırmızı histogramlar sergiledi ve yükseliş geçişine yaklaşıyordu.

Yükseliş tezinin devam etmesi durumunda, DOGE için ani direnç 0.273 $ olarak gerçekleşti. Bahsedilen fiyat tavanını devirmek, altcoin fiyatlarını bir haftalık düşük fiyatı olan 0,314 dolardan daha yükseğe çıkaracaktır. DOGE kendisini 0,314 doların üzerinde tutmayı başarırsa, o zaman çok aylı yüksek fiyat seviyesi olan 0,347 doları tekrar ziyaret edebilir.


UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim