Bitcoin, Cardano Fiyat Analizi: 21 Eylül 2021

bitcoin cardano yorum fiyat analizi

Bitcoin 40.000 dolarlık desteği yeniden test ederken, 42.000 doların üzerindeki toparlanma çabaları hala devam ediyor.

Cardano marjinal olarak 2 doların üzerinde, ancak 1,97 dolarlara kadar bir düşüş görmüş durumda.

Kripto para piyasa değeri 2 trilyon doların altına geri döndü ve Pazar gününden bu yana devam eden bir satışın ardından tam olarak 1,97 trilyon dolar seviyesinde tutuldu. Bitcoin, geçen hafta Cuma günü 49.000 dolara yakın yüksek seviyelere ulaştıktan sonra 40.000 dolara yakın seviyeleri kadar düştü.

Piyasanın geri kalanı, yıkıcı düşüş dalgasıyla uğraşırken çoğu kripto para kırmızı renkte seyrediyor. Ethereum, geçen hafta 3.600 doları geçen alanlardan yapılan bir düzeltmenin ardından 3.000 doların üzerinde zar zor tutunabildi. Daha önce bildirildiği gibi , Ripple düşüş bacağını 0,86 dolara genişletti, ancak boğalar 1 dolara ulaşırken 0,94 dolarda toparlandı.


Bitcoin yorum, fiyat analizi

bitcoin yorum, fiyat analizi
Bitcoin, önceki talep bölgesinde yaklaşık 44.000 doları gördükten sonra çizim tahtasına geri döndü. Düşüş görünümü, BTC'nin teknesinde daha fazla delik açtı ve talep bölgesinde marjinal olarak 40.000 doların üzerinde bir pit stop yapan başka bir düşüşle sonuçlandı.

Bu arada, en büyük kripto para birimi olan bitcoin, düşüş eğilimi gösteren bir momentumun ortasında 42.434 dolardan işlem görüyor. 42.000 $ 'lık acil destek kırılırsa, 40.000 dolara dönüş tekrar görülebilir. Bununla birlikte, alıcıların BTC'nin 40.000 doların altındaki alanları keşfetmesini önlemek için bu seviyede yoğun bir mücadele vermesi bekleniyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) pozisyonuna göre, önemli kripto para biriminin zaten aşırı satıldığını gösteriyor. Aşırı satım koşulları kısa bir zaman diliminde (dört saat) olsa da, genellikle kriptolarda bir toparlanma önerirler.

Bitcoin tekrar 50.000 dolara doğru yol almaya başlarsa, 44.000 $ 'lık talep ayarlı arz bölgesinin zorlu bir genel gider engeli oluşturacağını unutmayın.


Cardano yorum, fiyat analizi

cardano yorum, fiyat analizi
Cardano, 2 Eylül'de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.15$'lık işlem gördüğünden bu yana değer kaybetmeye devam etti. Yakın zamanda akıllı sözleşme destek statüsüne ulaşan platform, 2$'ın biraz üzerinde işlem görüyor, ancak daha önce 19 Ağustos'tan bu yana görülmeyen seviyeler olan 1,91$'a dokunmuştu.

Tedarik bölgesindeki 2 dolardaki adresler, daha fazla zararı önlemeye odaklanmış görünüyor. Ancak Cardano'nun daha derine inme olasılığı var. 2 doların altında bir günlük kapanış büyük satış siparişlerini tetikleyerek genel baskıyı artıracaktır. Bu durumda Cardano, bir sonraki kilit talep bölgesine olan boşluğu 1,5 dolardan kapatacak.

100 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA), çok ihtiyaç duyulan desteği sağlamak ve ADA'nın 1,5 dolara düşmesini önlemek için yürürlüktedir. Bununla birlikte, 1,5 dolarlık talep bölgesi, 200 günlük SMA ile güçlendirilen en sağlam alıcı tıkanıklık bölgesidir.



UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim