Bitcoin'in sitesi hacklendi, dolandırıcılar 17.764 dolar para topladılar

bitcoin'in kendi sitesi hacklendi

Bitcoin'in sitesi hacklendi, dolandırıcılar 17.764 dolar para topladılar. Bitcoin Satoshi Nakamoto'nun sözde anonim yaratıcısı tarafından kaydedilen en eski kripto para sitesi Bitcoin.org, bugün erken saatlerde saldırıya uğradı. Bilgisayar korsanları daha sonra , kullanıcıların belirtilen adrese gönderdikleri BTC miktarının iki katını iade etmeyi vaat eden bir BTC çekilişi dolandırıcılığı yaptı . Dolandırıcıların, web sitesi kapatılmadan önce 17.764 dolar toplamayı başardığı bildirildi.Site hala çevrimdışı ve yazı yazılırken erişilemez durumda.

bitcoin sitesinde dolandırıcılar çekiliş yayınladı

Cobra adında başka bir sözde anonim hesap tarafından işletilen web sitesi, haberi duyurmak için Twitter'a gitti ve web sitesinin birkaç gün çevrimdışı kalabileceğini iddia etti.

cobra hesaplı twitter kullancısı bitcoin sitesinin çevrimdışı olacağını söyledi

Cobra ayrıca, web barındırma için Cloudflare'de yapılan son değişiklikteki güvenlik ihlalini suçladı ve web altyapı sağlayıcısından bir tür gecikme olduğuna inanıyordu. Kobra tweet attı

“ Bitcoin.org hiçbir zaman saldırıya uğramadı . Sonra Cloudflare'a taşınıyoruz ve iki ay sonra saldırıya uğradık. Trafiğimi nereye yönlendirdiğini de açıklayabilir misin? Çünkü gerçek sunucum hack sırasında hiç trafik almadı.”


Bitcoin Hediye Dolandırıcılığı

Bitcoin hediye dolandırıcılığı, bilgisayar korsanları arasında oldukça popülerdir, çünkü kimsenin cüzdanını ihlal etmelerine gerek kalmadan hızlı para kazanmalarını sağlar. Geçen yıl, en iyi ünlülerin, etkileyicilerin ve politikacıların Twitter hesapları, tweet'lerin hazır olduğu birkaç dakika içinde yüz binlerce doları çekmeyi başaran benzer bir Bitcoin çekilişi dolandırıcılığı yapmak için saldırıya uğradı. Suçlular daha sonra yakalandı, ancak insanların bu çok bariz dolandırıcılıklara nasıl düştüğünü vurguladı.


Bitcoin fiyat analizi,yorumu

En iyi kripto para birimi son 24 saatte %5 kazançla yeşil renkte işlem gördüğü için Bitcoin fiyatı haberlerden etkilenmedi. En iyi kripto para birimi, 44.270$'lık yeni bir günlük zirve kaydetmeyi başardı ve şu anda 43.800$'dan işlem görüyor. Kripto piyasası, Evergrande piyasa kargaşası nedeniyle 40 bin dolarlık kilit desteğin altına düştüğü düşüşlü bir hafta sonundan sonra dün toplu olarak yükseldi . Eylül ayının sonuna yaklaşırken, piyasa uzmanları, son çeyreğin en iyi kripto para birimi için tarihsel olarak yükseliş gösterdiğini kanıtladığı için kripto pazarının yeni zirvelere çıkacağını tahmin ediyor.

bitcoin usdt fiyat grafiği




UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim