Cardano, Alonzo güncellemesi ile büyük güne hazırlanıyor

ada alonzo güncellemesi ile büyük güne hazırlanıyor

Cardano topluluğu bir süredir yaklaşan Alonzo güncellemesi için bekliyor. Güncelleme, ağın akıllı sözleşmeler ve takas edilemeyen tokenler de dahil olmak üzere bir dizi kripto uygulamasını çalıştırma yeteneğini zorlayacak ve herkesin sahip olmak istediği akıllı sözleşmeleri hayata geçirecek.

Şimdi, IOHK kurucusu ve CEO'su Charles Hoskinson, çok beklenen güncellemenin blok zincirine "programlanabilirlik" de getireceğini belirtti.

Bir röportajda Hoskinson, Cardano'nun "büyülü süper güçlerinden" birinin, yükseltilebilirlik olduğunu ve bunun göz önünde bulundurularak inşa edilmiş olması olduğunu belirtti. O belirtti ,

"Bu, Cardano'nun artık programlanabilirliği desteklediği anlamına geliyor.

Kriptoya artan ilgiyle birlikte, daha fazla ürün sunan blok zincirini benimseme açısından kesinlikle bir üstünlüğe sahip olacak. Cardano'nun son güncellemesi tam da bunu yapıyor. İnsanlar, NFT satın almak veya çevrimiçi bir oyunun parçası olmak için ADA belirteçlerini kullanabilir.

Cardano aynı zamanda akıllı sözleşmelere ev sahipliği yapan Ethereum blok zinciri ile de yakından rekabet ediyor olacak.Zira Cardano topluluğu da büyük ölçüde kitleye sahip bir topluluk. Cardano, en son güncellemesiyle, blok zincirine, iki veya daha fazla tarafın ticari bir banka veya komisyoncu gibi merkezi bir güce ihtiyaç duymadan işlem yapmasına olanak tanıyan akıllı sözleşme yetenekleri de ekleyecek. Merkezi olmayan finansın yetişmesi ile akıllı sözleşmelerin kullanımı da zamanla artacaktır.

Bunlar, milyarlarca değerindeki blok zinciri nedeniyle bir zamanlar "hayalet zinciri" olarak tanınan Cardano için ilginç zamanlar, ancak yalnızca sınırlı fayda sağlıyor. Bununla birlikte, Cardano yeni bir çağı başlatıyor.Ayrıca kurucu ve CEO Hoskinson son olarak şunları söyledi:

"Eğlenceli bir gün olacak. Herkes bize 'hayalet zinciri' derdi ve Ghostbusters üniformasını ben aldım, o yüzden 12 Eylül'e gelin, onu giyeceğim ve biraz eğleneceğiz" dedi.





UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim