Cardano, Alonzo güncellemesinden sonra 100'den fazla akıllı sözleşme kaydetti

cardano alonzo güncellemesinden sonra 100'den fazla akıllı sözleşme kaydetti

Alonzo akıllı sözleşmesinin Cardano ana ağında uygulanmasından yaklaşık 24 saat sonra, yaklaşık 100 akıllı sözleşme dağıtıldı .

Alonzo güncellemesi, yerel dijital varlığı ADA'nın piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para birimi haline geldiği Cardano için yeni bir dönemin başlangıcını işaret etti.

Cardano ağı, yüksek gaz ücretlerinin temel zorluklarını ve mevcut seçeneklerde bulunan ölçeklenebilirlik eksikliğini aşmaya yardımcı olmak için oyunun kurallarını değiştiren bir blok zinciri protokolü olarak geliştirildi. Altı yıl kadar süren akıllı sözleşmelerin geliştirilmesine yol açan yol haritası ile Cardano, blok zincir teknolojisiyle desteklenen erişilebilir bir finansal geleceğe geçişin habercisi olmaya hazır.

IOHK'nın Cardano Kurucusu ve CEO'su Charles Hoskinson, "Bu yükseltme, blok zinciri ve ötesindeki en parlak beyinlerden bazılarıyla altı yıllık inanılmaz sıkı çalışmanın doruk noktasıdır" dedi, "Artık odak noktası platformu daha da geliştirmeye devam edeceklerini, şirketlerin ve hükümetlerin artık Cardano'yu benimsediğini söyledi. Bu lansmanla birlikte, ticarileştirme, sistem mimarları kadar topluluğun da elinde ve zaten teslim ediyorlar. 24 saatten daha kısa bir süre içinde, ağ üzerinde 100'den fazla akıllı sözleşme yürütüldü."

Akıllı sözleşme altyapısının başlatılmasından önce Cardano blok zinciri, büyüyen Fungible Token (NFT) dünyasını takip etmek için yenilikçi bir yaklaşım benimsedi. Verilen ödenekle, gün geçtikçe birçok pazar yerinin ortaya çıkmasıyla birlikte blok zincirinde 780.000 kadar NFT basıldı.

Hoskinson, ağın sunduğu şeyler konusunda iddialı . Bunun için IOHK, Blockchain'in benimsenmesine katkıda bulunmak için Cardano'nun gücünden yararlanabilecek DApp'lerin geliştirilmesine güç veren bir girişim olan Project Catalyst'i başlattı.

"Gelecek yıl bu zamanlar, sistem üzerinde çalışan ve bazı durumlarda, önümüzdeki on yıl boyunca milyonlarca insanın hayatını milyarlarca insana dönüştürecek, faydalı ve bazı durumlarda, yaşamı değiştiren, merkezi olmayan uygulamalar olacak" diye ekledi.



UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim