Coinswap, Defi ve Fintech'in güzel bir birleşimi

coinswap, defi ve fintech'in birleşimi bir coin

Merkezi olmayan finans, kripto para birimi ve blok zinciri teknolojisinin birlikteliğinden doğarken, kendi başına bir endüstri haline geldi. Defi, geleneksel finansın merkezi olmayan ikizidir ve tüm geleneksel fintech hizmetlerini kripto para birimi ekosistemine getirmeyi amaçlar.

Defi ve Fintech dünyasının birleşimi olan Coinswap, kullanıcıların güvenlik veya merkezileştirme endişesi duymadan herhangi bir sayıda finansal hizmetle ticaret yapmaları, takas etmeleri, satın almaları veya gerçekleştirmeleri için ödüllendirici ve güvenli bir bankacılık platformu oluşturabilir. Bununla birlikte, teşvik edilen bir Defi Protokolü olan CoinSwap, Defi ve Fintech'in güzel bir karışımını yarattığı için Defi ve Fintech arasındaki birleşme artık uzak bir hayal değil.


CoinSwap nedir?

CoinSwap , bir Defi ortamı tarafından desteklenen bir dizi ürün sunan merkezi olmayan bir borsadır.CoinSwap, zincirler arası uyumluluğunu, düşük maliyetli ve hızlı işlemlerini kullanmak için Binance Akıllı Zincir üzerine kurulmuştur. Platform, topluluğun otomatikleştirilmiş likidite yardımıyla katılım için teşvik edildiği merkezi olmayan bir ortam geliştirdi.

CoinSwap, tüm üyelerin Otomatik piyasa yapıcısı (Automated Market Maker AMM) modelini oluşturmadaki destekleri için ödüllendirildiği topluluk merkezli bir platform oluşturmak için geliştirilmiştir. Platform, Ethereum Blockchain'in gereksiz ve yüksek işlem ücretleri olmadan sorunsuz bir deneyim sunmak için CoinSwap'taki hizmetler ve ürünler için değiş tokuş edilebilen belirteçler oluşturur.

CoinSwap, bir yardımcı program ve yönetişim belirteci olarak işlev gören ve ekosistem içinde çeşitli kullanım durumları olan bir CSS belirteci tarafından desteklenmektedir. CoinSwap, platforma fayda sağlayan, merkezi olmayan, finanstan ilham alan bir ürün paketi geliştirmiştir.


Coinswap oylama sistemi

CSS belirteci sahipleri, CoinSwap ekosistemindeki değişiklikleri yönetmeye ve uygulamaya yardımcı olan zincir içi oylamaya katılabilir. Geliştiriciler tarafından önerilen değişiklikleri başlatmak için tüm kurallar blok zinciri protokolüne kodlanmıştır ve belirteç sahibi onay için onlara oy verir.



Coinswap Otomatik piyasa yapıcısı (Automated Market Maker AMM)

Otomatik Piyasa Yapıcısı olarak CoinSwap, en iyi takas oranlarını sunmak, kaymayı ve fiyat etkisini önlemek için akıllı yönlendirmeyi kullanan yeni havuzlar oluşturabilir. Likidite Sağlayıcılar, CSS jetonunu kazanmak için de stake edilebilecek olan CSS-LP jetonlarını (CoinSwapSpace-LiqudityProvider) kazanmak için jetonlarını havuzda stake edebilirler.

Zincir üstü yönetim modeli, geleneksel yönetim modelinde merkezileşmeyi ortadan kaldırmak için tasarlandı ve tüm ekosistemi merkezi olmayan halde tutuyor.


Coinswap Likitide

CoinSwap, kullanıcıların CSS-LP jetonları kazanmak için CoinSwap'ın likidite havuzlarına likidite sağlamasına olanak tanıyan bir LP yöneticisi sunar. Örneğin, bir kullanıcı bir likidite havuzuna $CSS ve $BNB yatırırsa, LP yöneticisi onları CSS-BNB ve CSS-LP jetonlarıyla ödüllendirecektir. CSS-LP jetonu, jetonlarını istedikleri zaman geri almalarına yardımcı olmak için havuza alınan varlıkların orantılı bir payını temsil eder.


Coinswap Verim Tarımı ve Staking

CoinSwap, likidite sağlayıcılarının çiftliğe bağlı olarak ilk yatırımlarının x40 katına kadar kazanabilecekleri bir verim çiftçiliği modeli yarattı. Benzer şekilde, kullanıcılar ayrıca $CSS, $VNT, $ADA veya $ETH cinsinden ödüller kazanmak için $CSS tokenlerini stake edebilirler. Bununla birlikte, ödül jetonu olarak $CSS jetonunu seçmek, kullanıcılar başlangıçta yatırılan jetonlardan x20'ye kadar yararlanabilir.

Bu ürünlerin dışında, CoinSwap ayrıca işlem ücretlerinden tasarruf etmenize ve herhangi bir BEP20 jetonunu listelemenize yardımcı olur. Bu gelişmiş ürünleri ve hayati hizmetleri kullanan CoinSwap, kıskanılacak bir Defi ürünleri seti yarattı ve kendisini Defi alanında zorlu bir rakip olarak belirledi.



UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim