E-Ticaretin Vazgeçilmez Ödeme Aracı: Payoneer Nedir, Ne İşe Yarar?

 

E-Ticaretin Vazgeçilmez Ödeme Aracı: Payoneer Nedir, Ne İşe Yarar?

Dünyada ve ülkemizde e-ticaretin hızla artması sonucu tüketicilere mutlaka güvenli ve en hızlı hizmeti sunmak elzem bir hal almıştır. Bu hizmeti sağlayabilmek için onlarca para transfer imkanı sağlayan firma kurulmuş ve dijital olsun finans firmaları aracılığı olsun hizmet vermektedirler. Payoneer da bu amaca hizmet eden para transfer firmalarından bir tanesidir. Online olarak hizmet veren Payoneer Amerika merkezli bir firma olan Master Card altyapısını kullanmaktadır.

PayPal’ in 2015 yılı sonunda ülkemizden çekilmesiyle PayPal’ın yerini alacak gibi görünmektedir. Payoneer sisteme başvuru yapılmasına müteakip kayıtlı müşterilerine kredi kartı gönderimi gerçekleştirmekte ve bu kart vasıtasıyla Master Card’ ın geçerli olduğu her yerde para çekimi yapılabilme ve her türlü alışveriş de kullanım imkanı sunmaktadır. Payoneer kullanıcı sayısı 4 milyona yaklaşmış büyük bir para transfer sistemidir.




Neden Payoneer?

Kullanıcılarına güvenli ve hızlı bir para transfer hizmeti sunmaktadır.

Ödemeler birçok firmadan sorunsuz ve hızlı bir şekilde alınabilmektedir.

Komisyon ücretleri her kez tarafından bilinen pay pal ile kıyaslandığında oldukça düşüktür.

Toplamda 70 farklı para birimi ile işlem yapılmasına imkan tanımaktadır. Bu da size büyük bir esneklik sağlamaktadır.

Payoneer sistemi Türkçe kullanıma imkan tanımaktadır.

Payoneer hesabınızda 100 dolar olduğunda bir defaya mahsus olarak size 25 dolar hediye vermektedir.

Hesaptan para çekim için herhangi bir limiti yoktur.



Üyelik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Payoneer hizmetini kullanmak istiyorsanız Payoneer.com adlı internet sitesine girerek müşteri kaydı yapmanız yeterli olacaktır. Sisteme kayıt olur iken para çekme yöntemini Master Card olarak seçerseniz Master Card kredi kartınız kayıtta belirttiğiniz adrese gönderilecektir.

Komisyon Oranları Nedir?

Payoneer müşterilerinden komisyon ücreti olarak yıllık 30 dolar almaktadır ve yapılan her satış üzerinden de pay almaktadır. Ürün satışlarında da ortalama %5 komisyon alınmaktadır. Payoneer ile karttan para çekimlerinde de 3 dolar komisyon alınmaktadır.

Payoneer Üyelik İşlemini İptal Etmek

Payoneer a kayıt olurken onayladığınız hizmet şartları bölümünde belirtildiği şekilde Payoneer üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. İptal işlemi uygulandığında mevcut bakiyenize bir şey olmaz paranız sizindir. Payoneer üyelik iptali için mutlaka müşteri hizmetleri departmanı ile görüşülmesi gerekmektedir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim