Golden State Warriors NBA Takımı, Socios.com ile anlaşma yaptı

socios.com golden state warriors anlaşması

Warriors ile olan ortaklık onbirincisi ve şüphesiz Socios.com için ileriye dönük en değerlisi.


Dub Nation ile Socios Bağlantıları

Socios.com , küresel bir taraftar etkileşim ağı ortaklığı için City by the Bay'den büyük NBA basketbol takımı Golden State Warriors'ı bünyesine kattı.

Sevgiyle Dub Nation olarak bilinen Warriors hayranları, Socios.com'un yardımıyla önemli bir dijital destek alıyor. Warriors, haberi 16 Eylül'de Socios.com ile bir basın açıklamasında duyurdu . Socios geçtiğimiz günlerde NBA'den daha fazla takım getirmek için sağlam bir kampanya yürüttü.

Socios.com ve Chiliz (CHZ) CEO'su, Alexandre Dreyfus, "Geçen ay 7 gün içinde 7 büyük NBA takımıyla ortaklıkları açıkladıktan sonra, şimdi yeniden ilerlemeye ve Socios.com kadrosuna başka bir büyük takımı davet ederek ABD spor endüstrisindeki genişlememizi sürdürmeye hazırız" dedi.

Hareket küçük ama blockchain sağlayıcısı için önemli. Warriors, Socios.com ve ortak şirketi Chilliz'in büyüyen ortaklıklarına katılmak için başka bir üst düzey Amerikan spor takımını ve on birinci NBA takımını temsil ediyor. Son on yılda ligin en iyi takımlarından biri oldular ve üst üste beş yıl (2014-2019) NBA Finallerine ulaştılar ve üç şampiyonluk kazandılar. Yedi takımla daha yeni sözleşme imzalamış olmalarına rağmen, Warriors kolayca en değerli olanlardır. Forbes'a göre takımın değeri 4.7 Milyar Dolar .


Socios için Yıldız Gücü

Süperstarlar Stephen Curry ve Klay Thompson'ın etkileyici yıldız gücüyle desteklenen pazarlama potansiyeli çok yüksek. Curry , FTX ile büyük bir anlaşma imzaladı ve tek başına yıldız gücü, Socios.com'un değerini başarılı kılmak için yeterli.

Warriors'ın resmi hesabını 16 Eylül'de Dub Nation'a tweetleyerek , "Spor ve eğlence endüstrisi için önde gelen küresel blok zinciri sağlayıcısı ile ortaklığımızı duyurmaktan gurur duyuyoruz" dedi .

San Francisco ve Körfez Bölgesi, uzun zamandır teknolojik yenilikler için harika bir ev sahibi olmuştur. Dünyanın en iyi teknoloji bölgelerinden birinin önde gelen spor takımlarından biri, Socios.com ile ortaklık yaparak başarılı olabilir. Warriors, dijital olarak Curry için ek yardım alacak olsa da, taraftarlar hala sahaya yardım gelip gelmeyeceğini görmek için bekliyorlar.

Blockchain sağlayıcısı, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus ve AC Milan gibi dünya futbolunun en tanınmış isimlerinden bazıları da dahil olmak üzere dünya çapında çok sayıda takımla çalışıyor. Socios.com, blockchain oyununda neden bir numara olduğunu kanıtlamaya devam ediyor.


Socios.com Nedir ?

Socios.com, dünyanın en büyük spor takımlarından bazıları için resmi kripto cüzdanı ve ticaret platformudur. Site, Chiliz blok zinciri için oluşturulmuş yenilikçi bir hayran katılım platformudur. Socios platformu, taraftar belirteçlerinin sahiplerine anketlerde oy kullanma haklarına, VIP ödüllerine, özel kulüp ve sponsor promosyonlarına, AR özellikli özelliklere, sohbet forumlarına, oyunlara ve yarışmalara erişim sağlar.



UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim