Netflix, The Witcher'ın 3. Sezonunun Olacağını Duyurdu

Netflix Tudum etkinliğinde, The Witcher'ın 3. sezonunun olacağını duyurdu. The Witcher'ın üçüncü sezonu hakkında başka hiçbir ayrıntı paylaşılmadı.

Netflix Tudum etkinliğinde, The Witcher'ın 3. sezonunun olacağını duyurdu. The Witcher'ın üçüncü sezonu hakkında başka hiçbir ayrıntı paylaşılmadı, bu yüzden henüz ne zaman yayınlanacağını bilmiyoruz. Netflix ayrıca The Witcher'ı ikinci bir anime filmi ve şaşırtıcı bir şekilde çocuklar ve aileler için tasarlanmış bir dizi ile seriyi genişletmeye devam edeceğini söyledi.

The Witcher 3. Sezonu

Duyurular, Netflix'in sürekli büyüyen Witcher içeriğini daha da genişletiyor. Etkinlikte Netflix, 17 Aralık galası öncesinde 2. sezondan yeni klipler paylaştı ve yaklaşmakta olan canlı aksiyon prequel dizisi The Witcher: Blood Origin'in kamera arkası görüntülerini paylaştı. Yeni içerik, Ağustos ayında piyasaya sürülen ilk anime yan ürünü The Witcher: Nightmare of the Wolf ve The Witcher'ın son derece popüler ilk sezonuna katılıyor.

Diziler, The Witcher 3 oyununa olan ilgiyi artırabilir. Ayrıca CD Project Red The Witcher 3 için yeni nesil bir yükseltmeyi 2021'in sonlarına doğru hedefliyor.

DonanımPro'yu Twitter, Facebook ve Flipboard'da takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim