PancakeSwap NFT Lansmanını Bir Haftadan Fazla Erteledi

pancakeswap nft lansmanı yine ertelendi

PancakeSwap, merakla beklenen NFT koleksiyonunun ve pazarının lansmanını yine erteledi. Ancak gecikme, Binance Smart Chain'deki birinci yıl dönümü kutlamalarını durdurmayacak.Normalde 22 Eylül'de yapılması planlanan lansmanın tarihi bu sefer 30 Eylül'e ertelendi.PancakeSwap 30 Eylül'de NFT pazarını açmayı planlıyor.Buna ek olarak, NFT koleksiyonu - PancakeSquad, yayına göre 7 Ekim'de koleksiyon için hazır olacak .

PancakeSwap, NFT toplama gecikmesiyle ilgili olarak, “Geliştiricilerimizin Pazar Yeri'nden sonra ihtiyaç duyulabilecek değişikliklere yanıt vermek için zamanları olduğundan emin olmak için Pancake Squad'ı sadece birkaç gün ertelemeye karar verdik” dedi.


PancakeSwap, Kullanıcıları Sahte NFT Dolaşımına Karşı Uyarıyor

Protokolün merakla beklenen NFT koleksiyonunu duyurmasının ardından, sahte PancakeSwap NFT'leri diğer pazarlarda ortaya çıktı. Ancak PancakeSwap, kullanıcılarını PancakeSquad ve diğer NFT koleksiyonları arasındaki farklara dikkat etmeleri konusunda uyardı.

"Diğer pazar yerlerinde, hatta bazıları diğer blok zincirlerinde, sahte #PancakeSwap #NFT'ler tarafından yakılan birkaç kişi gördüm. Bunun içine düşme. En iyi BSC tabanlı platform" diye Twitter'da açıklama yaptılar.

20 Eylül'de yayınlanan tweet, sahte ve gerçek PancakeSwap NFT arasındaki farkı gösteren bir görselle aynı zamana denk geldi.

gercek sahte pancakeswap nft ayrimi

PancakeSwap Medium gönderisinde hafif gecikme için özür diledi ve kullanıcıları BSC'deki ilk yılını kutlayacak birçok etkinlik olacağı için 22 Eylül'ün hala hatırlanacak bir gün olacağını teşvik etti.

"Küçük gecikme için özür dileriz. İnanın bana, lansman için en az sizin kadar heyecanlıyız! Ancak endişelenmeyin: 22 Eylül'deki doğum günümüz için hala biraz eğlencemiz var, ”diye açıkladı.

Pancakeswap'ın yapacağı bu NFT koleksiyonun ve lansmanın, pancakeswap üzerinde olumlu bir etki yaratmasını bekliyoruz.




PancakeSwap nedir?

PancakeSwap, BSC üzerine kurulu bir Merkezi Olmayan Borsadır (DEX). Kullanıcılara Likidite Havuzları, Takas, Verim Çiftçiliği, Şurup Havuzları, Otomatik Piyasa Yapıcı, İlk Çiftlik Arzı (IFO), NFT profil sistemi ve diğerleri gibi çeşitli özellikler sunar.

Ayrıca protokol, kullanıcıların ticaret yaparak, verim çiftçiliği yoluyla ve piyango, tahmin ve NFT koleksiyonları yoluyla kazanarak kripto varlıklarından en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olur. Pancakeswap pazardaki en yüksek işlem hacimleriyle, BSC'de lider DEX'tir.

UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim