Solana, Cosmos Fiyat Analizi

solana cosmos
  • Solana, desteği 150 dolardan test ettikten sonra altcoinleri toparlanmaya yönlendiriyor.
  • Boğalar, Cosmos için 40 doların üzerine çıkmayı dört gözle beklerken, Cosmos haftalık koşuyu tüm zamanların en yüksek seviyelerine taşıyor.

Çoğu altcoin, Bitcoin'in 44.000 $'ın altına düşmesiyle vurgulanan Pazartesi günü geçen haftaki damping ile devam etti. Bununla birlikte, Solana ve seçilen birkaç kripto varlığı yeşilde kaldı ve dikkate değer tek haneli kazançlar kaydetti.

Piyasa kırmızıda seyrederken, yatırımcılar düşüşü satın almak için avantaj sağladı ve bu nedenle Salı günü Asya saatlerinde yeni bir toparlanma başladı. Bitcoin 45.000 doların üzerinde tutunmayı başardı, ancak yükseliş trendi 47.000 dolar olarak görülüyor.

Bu arada, Solana etkileyici bir şekilde %7 artışla 167 dolardan işlem görüyor. Benzer şekilde Cosmos, 36,46 $'lık bir piyasa fiyatı tespit ederek %11,8 daha yüksek işlem görüyor. Nispeten iyi performans gösteren diğer tokenler ise Avalanche, Quant ve Tezos olarak göze çarpıyor.


Solana (SOL) detaylı inceleme

solana usdt grafiği

Solana kısa süre önce, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 216 dolardan geri çekilmesinin ardından 150 dolardan destek aldı. Bu akıllı sözleşme belirteci, yatırımcıların yatırımlarını daha hızlı ve tutarlı bir şekilde büyütmelerine olanak tanıyan, izlenmesi gereken bir yükseliş devi oldu.

Bununla birlikte, piyasa çöküşü en azından Solana'yı çok aşırı düşürmedi ve kazançları 150 dolara düşüren bir olayla sonuçlandı.

Bu arada, beklendiği gibi, SOL bu hafta 150 dolardan 172 dolara yükselen bir patlama ile toparlanmaya devam ediyor gibi görünüyor. Yazı yazarken, Solana 167 $'da işlem görüyor, ancak %50 Fibonacci seviyesi hemen yukarı yönü kapatıyor.

Hareketli Ortalama Yakınsama aralığı ise (MACD), özellikle 12 günlük EMA 26 günlük EMA'nın üzerine çıktığında, önümüzdeki oturumlarda muhtemelen yükselişe geçecek. Ayrıca, %50 Fibo ve 50 Basit Hareketli Ortalama'nın (SMA) üzerinde dört saatlik bir kapanış, yükseliş trendini 180$'a doğrulayabilir ve belki de 200$'ı aşan kazançları tetikleyebilir.

Flip tarafında, Solana'nın dezavantajı, %38.2 Fibonacci seviyesi tarafından 162 $'da korunuyor. Bu seviyenin üzerinde tutmak, boğaların yörünge için 200 dolara yeniden enerji vermesi için yeterli zaman sağlayacaktır. Ayrıca, destek Solana'nın 150 doları tekrar ziyaret etmesini önleyecek.



Cosmos (ATOM) detaylı inceleme

cosmos atom usdt grafiği

Cosmos, geçen hafta istikrarlı kazançlar elde etmek için piyasa çöküşünü ve satış baskısını görmezden geldi. Geçen hafta, ATOM sadece küçük bir gerileme yaşadı ve 27.5 $ 'dan 17.5 $ civarına bir gerileme yaşadı.

Bununla birlikte, %102'lik bir ralli düşüşü hemen takip ederek Cosmos'un tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 38.95$'dan işlem yapmasına izin verdi. 35 dolarlık destek onaylandı ve boğaların kontrolü yeniden kazanmasına izin verildi.

ATOM, yazarken 37.5 dolardan işlem görürken, alıcılar 40 doların üzerinde hareket etmeyi dört gözle bekliyor. Dört saatlik grafikte görüldüğü gibi MACD oldukça yükseliş gösteriyor. 40 doların üzerinde dört saatlik bir kapanış, Cosmos'u 50 dolara yaklaştıran kazançları artıracaktır.

RSI, yükseliş görünümüne güven katıyor. Aşırı alım bölgesine dönüşün, boğaların fiyat üzerindeki etkisini güçlendirdiğini unutmayın.


UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim