Testlere Göre iPhone 13 Pro Max Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Ekranına Sahip

DisplayMate, Apple'ın en üst seviye akıllı telefonu iPhone 13 Pro Max'in ProMotion teknolojisine sahip 6,7 inçlik Süper Retina XDR ekranının sektördeki en iyisi olduğunu gösteren kapsamlı bir incelemesini yayınladı.

DisplayMate, iPhone 13 Pro Max'in 6,7 inçlik Süper Retina XDR ekranının sektördeki en iyisi olduğunu gösteren kapsamlı bir incelemesini yayınladı.
AppleInsider

AppleInsider'a göre, kapsamlı testlerden sonra DisplayMate'ten Dr. Raymond Soneira, iPhone 13 Pro Max'in ekranının renk doğruluğu, parlaklık, kontrast oranı, ekran yansıtma ve ekran çözünürlüğü dahil olmak üzere ekran performansında 12 rekor kırdığını belirledi. iPhone 13 Pro Max, DisplayMate'in telefonlar için en yüksek genel inceleme puanı olan "A+" ve en iyi akıllı telefon ekranı ödülünü kazandı.

iPhone 13 Pro Max Dünyanın en iyi akıllı telefon ekranına sahip!

iPhone 13 Pro Max'in test odasındaki ölçümlerinin tümü "yeşil" idi, yani her bir ölçüm "çok iyi ila mükemmel" arasında bir puan aldı. Değerlendirilen kategoriler arasında görüntü kalitesi, görüş açıları, mutlak renk doğruluğu, görüntü kontrast doğruluğu, ortam ışığındaki performans, parlaklık, yansıtma ve daha fazlası yer alıyor.

Mutlak renk doğruluğu, değişken renk doğruluğu, maksimum tonlama, kontrast doğruluğu ve yoğunluk ölçeği doğruluğu, görüntü kontrastında ve yoğunluk ölçeğinde değişiklik, tepe parlaklık değişikliği olmak üzere ölçülen özelliklerin hepsi çıplak gözle mükemmel bir şekilde ayırt edilemez. Telefon ayrıca ortalama görüntü seviyesi hesaplamaları için 1.050 nit ile en yüksek parlaklık rekorunu da kırıyor.

OLED ekran teknolojisine geçtiğinden beri iPhone, en iyi panel kalitesi için sürekli olarak endüstri ödülleri aldı. DisplayMate daha önce en iyi akıllı telefon ekranını iPhone 12 Pro Max, iPhone 11 Pro Max ve iPhone XS Max'e vermişti.

iPhone 13 Pro Max, akıcı grafikler ve yüksek düzeyde güç verimliliği vaat eden ProMotion 120 Hz dinamik yenileme hızı teknolojisini getiriyor. Cihaz bu ayın başlarında duyurulduğunda, şirket Super Retina XDR ekranının maksimum parlaklığını artırdığını, boyut çentiğinin %20 oranında azaltılması sayesinde renk ve alan görünümünün doğruluğunu artırdığını duyurdu.

DonanımPro'yu Twitter, Facebook ve Flipboard'da takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim