Ücretsiz Logo Ve Afiş Nasıl Yapılır ?


Belki anlatacağım siteyi bilen birçok kişi vardır. Ama bilmeyen kalmasın, herkes bu nimetten faydalansın istiyorum. Neden diye sorarsanız çünkü gayet kaliteli ve birçok işe yarar şeyin olduğu bir site. Sitemizin adı Canva nedir bu canva ? Diye sorarsanız hemen anlatayım. Canva ücretsiz bir şekilde logo, afiş ve sunum gibi onlarca alanda tasarım yapabileceğiniz bir site. Ben de blogum da bulunan yazıların tüm resimlerini Canva üzerinden yapıyorum.

Şimdi ise nasıl tasarım oluşturabileceğinizi anlatmaya geldi sıra. Öncelikle sitemize giriş yapmamız gerekiyor buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz. Sitemize girdikten sonra Ana Sayfada bulunan sizin için kısmından tasarım yapmak istediğiniz alanı seçmeniz gerekiyor. Ben size göstermek amacıyla logo diyerek devam ediyorum. Ardından alttaki resimde ki gibi bir sayfa açılması gerekiyor. Açılan sayfada sol tarafta bulunan hazır logolardan birini seçin.

Canva

Logomuzu seçtikten sonra logomuzu kendimize göre düzenlememiz gerekiyor. Değiştirmek istediğimiz yazıların üzerine tıklayarak logoyu istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Ayrıca aynı sayfadan logo, yazı rengini ve yazı fontu gibi birçok şeyi de değiştirebilirsiniz.

Canva

Logomuzla işimiz bittikten sonra sağ üst tarafta bulunan İndir kısmına tıklayarak Dosya türünü png şeklinde seçerek logomuzu indirebiliriz. Bu anlattığım işlemlerin hepsi diğer kategorilerde bulunan tasarımlar için de geçerlidir. Aklınıza takılan bir şey olursa yorum bölümünde belirtirseniz seve seve yardımcı olurum.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim