Ünlü analist Peter Brandt'dan, XRP fiyat analizi ve yorumu

Sektördeki en ünlü analistlerden biri olan Peter Brandt, XRP'nin yükseliş trendini sürdürmeye hazır olduğunu savunuyor.

ripple xrp coin

  • XRP'nin fiyat hareketi dar bir aralıkta yer alıyor gibi görünüyor.
  • 1,72 ile 1,00 dolar arasındaki haftalık kapanış, trendin yönünü belirleyecektir.
  • Tanınmış analist Peter Brandt, zincirleme aktivite patlarken yükseliş eğiliminde görünüyor.


XRP, 1,17 dolarlık direnç bariyerinin kırılmasıyla birlikte tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru yükseliş trendini sürdürebilir.


XRP Yeni Tüm Zamanların En Yüksekleri İçin İyi Konumlandı

Ripple'ın XRP tokeni bir yükseliş koşusu yapmaya hazır olabilir.

40 yıllık ticaret ustası Peter Brandt'e göre, XRP'nin fiyat hareketi, haftalık grafiğinde oluşan çok yıllı bir baş-omuz modeli tarafından "yapıcı bir şekilde" yönetiliyor .

Piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para birimi, Mart ayı sonunda %230 gibi devasa bir hızla fırlayarak konsolidasyon modelinin kırılmasını işaret etti. Ardından XRP, sözde “zayıf ellerden” bazılarını sallamak için baş-omuz boyun çizgisine 0,61 dolardan geri döndü.

Fiyatlar, varlığın şu anda konsolide olduğu 20 Temmuz'dan bu yana 1.00$ psikolojik seviyesinin üzerine çıktı.

ripple xrp coin usdt grafiği


14 Nisan'ın yükseği 1,96$'dan 22 Haziran'ın düşüğü 0,51$'a kadar ölçülen Fibonacci geri çekilme göstergesi, XRP'nin şu anda dar bir aralıkta kaldığını gösteriyor. 1,17 dolardaki %61,8 Fibonacci geri çekilme seviyesi direnç görevi görürken, 1,00 dolardaki %50 geri çekilme seviyesi fiyatları dik bir düşüşten koruyor.

Çizilen grafikte bariyerin üzerinde belirleyici bir haftalık mum çubuğu, yükseliş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir. Bu gibi benzersiz koşullar altında, XRP, baş-omuz modeli hedefini 3,42 dolardan karşılamak için yeni bir yükseliş trendine girebilir.



Ağ Etkinliği Patlaması

XRP ağındaki artan aktif adres sayısı göz önüne alındığında, yükseliş tezi geçerli. Geçen haftaya göre %394'lük bir artışı temsil eden yaklaşık 6.700 adres ağ ile etkileşime giriyor.

ripple xrp coin adresleri arttı


Aktif cüzdan sayısındaki artışı, yükselen fiyatlar takip etme eğilimindedir. Yine de, XRP'nin bir sonraki nereye gideceğini belirlemek için 1,72 ila 1,00 dolar fiyat aralığının dışında sürekli bir mum çubuğunun kapanmasını beklemek zorunludur.

Direnci dilimlemek, bu tokeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine taşıyabilirken, altta yatan destek bariyerini kaybetmek 0,85 dolar, hatta 0,70 dolar düzeltmeyle sonuçlanabilir.


UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim