2021 Yılında Alınabilecek En İyi Tabletler

Öğrenciler ve diğer herkes için 2021 yılında alınabilecek en iyi tablet seçenekleriniz. Listemizde yeni nesil iPad ve Android tabletler bulunmakta.




Koronavirüs pandemisi eğlence, eğitim hatta bazı işlerin üstesinden gelebilecek bir cihaza ihtiyacı arttırdığı için tabletler son 2 yılda evlerimizde hayat bularak, hayatımınız bir parçası oldu. Geçen yıldan bu yana Apple, neredeyse tüm seri cihazlarını güncelledi ve yenilenen iPad Pro modelleri, büyük gelişmeler almış bir yeni iPad Air2020'de geldi. Pro ve Air modelleri, fotoğraf düzenleme gibi tam bilgisayarlara özel olan şeyleri yapmaya yarayacak ciddi derecede güçlü işlemcilere sahip. Dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarımızdan henüz vazgeçmesek de, yeni özellikli iPad'ler geleceğin yeni iş aygıtları gibi duruyor.


İşte burada sizler için şu anda alınabilecek mevcut olan en iyi tablet seçeneklerinin yanı sıra, Android ve Apple iPad seçeneklerini de dahil olmak üzere listemize dahil ettik. Listemize bir adet hem PC hem tablet olan bir modeli de ekledik. 


İşte 2021'de Alınabilecek En İyi Tabletler!


1. Performanslı ve Uygun Fiyata Sahip En Yeni iPad 2021 Model 10.2 inç 9. Nesil 

iPad 10.2 2021

Apple kısa süre önce 2021'de giriş seviyesinde iPad'ini güncelleyerek daha hızlı bir çip ekledi ve 64 GB Wi-Fi sürümünü 3.899 TL'de tuttu. Öncelikle bilinmesi gereken en önemli şeylerden birisi, tabletin 10.2 inç bir ekrana sahip olması kusursuz bir deneyim sunmasıdır. iPad, klavye ve Apple Pencil desteği sağlıyor, bu da uzaktan eğitim için açık bir seçenek haline geliyor. Fiyatının 3.899 TL'de tutulması Türkiye'de büyük bir fırsat sağlıyor.

2. Yüksek Performans İsteyenlere iPad Pro 2020 

iPad Pro 2020

2020'de yenilenen Apple iPad Pro'nun en yeni sürümü, daha şık bir arka kameraya  ve son teknoloji AR özelliklere sahip bir lidar sensöre sahip. Apple'ın iPad Pro yeniliklerinin en büyüğü, dizüstü bilgisayarlara izleme desteği sağlayan bir yazılım ile birlikte gelmesidir. Bunu kullanmak için Apple'ın iPad Pro için Magic Keyboard Case gibi pahalı bir eklentiye ihtiyacınız olacaktır.

Yinede bu harika tablet, Face IDUSB Type-Cuzun bir pil ömrü, muhteşem retina ekranı ve en iyi işlemcilerinden birisi ile performans canavarı olmakta. Bu onu en üst düzey 
Apple iPad'lerden birisi yapıyor. Apple Pencil ile muhteşem çalışması iPad Pro'nun en iyi çizim tabletleri arasında yer almasına olanak sağlıyor. iPad Pro'nun, 11 inç ve 12.9 inç modelleri mevcut.
11 inç olan model 8.599 TL'den12.9 inç olan model ise 11.999 TL'den başlamakta.


3. PC Havasında Olmasını İsteyenler İçin Samsung Tab S7 Plus
  

Samsung Tab S7 Plus


Klavye takılıyken tabletinizde 
DeX'i çalıştırın ve dizüstü bilgisayar benzeri bir deneyim elde edin. Aynı anda birden çok uygulama açın, farklı pencerelerde onları boyutlandırın, her şeyi görev çubuğuna kadar küçültün. Bu Samsung tablet, dizüstü bilgisayar kullanıcıları için klavye ve dokunmatik yüzey destekli en yeni iPad'den bile çok daha tanıdık bir deneyim sunuyor.

Yeni 
DeX oldukça geliştirilmiş ve düzenlenmiş bir yazılıma sahip. DeX masaüstünüzü kablosuz olarak başka bir ekrana hatta TV ekranına bile yansıtma yapabilir. Samsung Tab S7 Plus, 120hz Super AMOLED ekrana, 10.090 mAh pil kapasitesine ve 256 GB hafızaya sahip. Fiyatı ise 8.299 TL gibi bir fiyattan başlamakta. Yer yer farklı satıcılarda daha ucuz veya da daha pahalı olabilmekte. Biz fiyatları firmaların kendi sitelerinden alıyoruz.


4. Pahalı, Performanslı Ancak Küçük Tablet İsteyenlere 2021 Model Apple iPad Mini 


iPad Mini 2021


Apple'ın 
bu yıl iPad Mini'yi iPad Air'in A14'ünden daha hızlı olan A15 işlemcisi ile birlikte yeniledi. 10.2 inçlik model teknik  özellikler açısından neredeyse Air modelini yakaladığına göre, bu daha küçük 8.3 inçlik modelin daha yüksek bir fiyata sahip olduğu gerçeğini unutmamamız gerekir. Ancak indirimli fiyatlar ve yer yer satıcılara göre bu fiyatlandırma değişiyor. Bazı insanlar bu modeli, daha iyi boyutlandırılmış ve hafif bir tasarım olduğu için seviyor. 64 ve 256 GB seçeneklerini bizlere sunan iPad Mini'nin64 GB modeli 5.799 TL'den256 GB olan modeli ise 7.499 TL'den başlamakta.


5. Hem Tablet Hem De PC İsteyenlere HP Chromebook X2




HP Chromebook X2 Tablet


Uygun fiyat arayışında olanlar için 
HP Chromebook X2 grubunun en iyi tabletlerinden birisi olabilir. Aynı zamanda çıkarılabilir klavyesi ile tablet olabilen bu cihaz işlevselliği ile kendisini ön plana çıkarıyor. Chromebook dizüstü bilgisayar ekranlıdır ve aynı zamanda mütevazı denebilecek fotoğraf düzenleme programlarını ve Android tablet uygulamalarını çalıştırmak için kullanılabilir. Bu Chrome OS tablet, 4 GB RAM ile birlikte gelir. 2K ekran çözünürlüğüne sahip olan bu cihaz özelleştirilebilir olarak HP sitesinde mevcut. Bu demek oluyor ki, RAM boyutu ve depolama boyutu arttırılabilir. Düz modeli 32 GB depolamaya mevcut iken, yükseltilebilir model 128 GB'a kadar çıkmakta. Ağırlığı 1.4 kg olan Chromebook X212.3 inç ekran boyutuna sahip. Uzun ömürlü pil kullanımı ile de karşımıza çıkmakta.


Bu yazımızda sizlere 2021 yılında alınabilecek en iyi tabletlerden bahsettik. Makalemizi beğendiyseniz diğer makalelerimize göz atabilirsiniz.

Diğer makalelerimize göz atmak için tıkla!

Among Us! Xbox ve PlayStation'a Geliyor! Haberin Detayları İçin Tıkla!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim