Apple, Airpods Pro Hizmet Programını Ses Sorunları İçin 3 Yıla Uzatıyor!



 MacRumors, iPhone üreticisinin destek sayfasındaki bilgileri sessizce güncellediğini bizlere bildiriyor. Ses sorunları için hizmet programı 3 yıl daha uzatılıyor. Apple, ses sorunlarını çözebilecek mi? Detaylar makalemizde.

AirPods Pro


Apple, AirPods Pro ses sorunlarına yönelik hizmet programını, ilk satın alma tarihinden itibaren iki yıldan üç yıla kadar sessizce genişletmiş görünüyor. MacRumors, Reddit'teki kullanıcıların değişikliği fark ettikten sonra Çarşamba günü uzantıyı bildirdi.

Apple, bazı müşterilerinin cihazlarında cızırtı veya statik sesler yaşamasının yanı sıra aktif gürültü iptaliyle ilgili sorunlar yaşadıktan sonra hizmet programını geçen Ekim Ayında kullanıma sundu. Apple'ın destek sayfasında " Apple veya bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcı, etkilenen Pro'ya ( sol veya sağ her ikisi de olabilir ) ücretsiz olarak hizmet verilecektir" diyor. Şirket, etkilenen cihazların Ekim 2020'den önce üretilen cihazların olduğunu bizlere belirtiyor

Apple, uzantı ile ilgili herhangi bir yorum veya da bilgi talebine henüz yanıt vermedi.

Güncelleme, Apple'ın Pazartesi günü, şirketin kendi Apple Silicon çipleri ile çalışan yeni nesil Mac bilgisayarlarını tanıtması beklenen Unleashed etkinliğiniden önce geliyor.

İlk olarak 14 Ekim 2021'de 14:49 PT'de ( Pasific Time ) yayınlandı.




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim