Apple Music Artık PS5'te Mevcut

Artık oyun oynarken en sevdiğiniz müzikleri Apple Music ile dinleyebilirsiniz. Ayrıca uygulamada 4K'da müzik videoları izleyebilirsiniz. Yıllardır hayatımızda olan PlayStation, bizlere sunduğu hizmetler ile oyuncuların kalbini çalıyor. Bu sefer ise Apple Music'i getirmesi, bir çoğu oyuncuyu heyecanlandırdı. Şahsen bir konsol oyuncusu olarak Apple Music aboneliğimi burada kullanmanın keyfini süreceğim. Tabii ki bir PS5'e sahip olduğum zaman. Çok fazla uzatmadan asıl konumuza dönelim. 

İşte Apple Music'in PlayStation tarafından paylaşılan bir fotoğrafı :

Apple Music artık PS5'te mevcut!
Fotoğraf : PlayStation


PlayStation 5 sahipleri artık Deathloop, Returns veya diğer oyunları oynarken müzik yayını yapabilecekleri tek hizmet Spotify değil.Bugünden itibaren Apple Music'in parçalarını da çalıştırabilirsiniz.

PS5, Apple Music entegrasyonuna sahip ilk konsol oldu. Aboneler, hizmetin 90 milyondan fazla şarkısını dinleyebilir. Çalma listelerine ve Apple Music Radio ve 4K müzik videosundan oluşan kütüphaneye erişebilir. Oyun oynarken kumandadan PS düğmesine basarak ve müzik sekmesine giderek oynatmayı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca oynadığınız oyun için müzik önerileri de göreceksiniz.

İşte PlayStation'ın Apple Music hakkında ki tweeti :




Apple Music uygulaması müzik videolarını da görüntülemenize izin veriyor. Bir video izliyor ve bir oyuna veya başka ekrana geçmek istediğinizde uygulamadan ayrılıyorsanız, Apple Music çalmaya devam edecektir

Bu, Apple TV'nin geçen yıl PS4 ve PS5'e inmesinden sonra giren ikinci Apple uygulaması. Bu yaz Sony ve Apple, PS5 sahiplerine Apple TV +'ya altı aylık ücretsiz erişim imkanı sundu. Ayrıca Apple Music bir şeyler sunacakmış gibi duruyor.

Spotify, 2015 yılında PS4'e geldiğinden beri PlayStation ekosisteminin bir parçası olmuştu. Altı yıl sonra, oyuncuların müzik akışı için başka bir seçenek aldığını görmek cidden güzel. Bir PS5 puanı almayı başaran Apple Music aboneleri için güzel avantaj olacak. Apple Music'in şahsen ben kullanımını ve arayüzünü çok beğeniyorum. PS5'te de aynı şekilde Apple Music'in güzel bir arayüze sahip olacağına eminim.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim