Brezilya, Bitcoin ile Satın Alımlara İzin Vermek Üzere

Brezilya, önümüzdeki birkaç gün içinde Temsilciler Meclisi'nin tamamına sunulacak bir kripto para yasa tasarısını oylamaya hazırlanıyor.

Brezilya Temsilciler Meclisi üyesi Aureo Ribeiro, insanların yakında Bitcoin ile ödeme yaparak ev, araba ve hatta McDonald's'tan hamburger satın alabileceklerini söyledi.

Brezilya'da Bitcoin ile satın alımlara izin verilecek

Temsilciler Meclisi tarafından bu hafta desteklenirse Brezilya, Bitcoin'i yasallaştırma konusunda El Salvador'un ayak izlerini takip edebilir.

Brezilya'da Bitcoin ile satın alımlara izin verilecek. Brezilya Temsilciler Meclisi'ne sunulacak kripto para yasa tasarısını oylamaya hazırlanıyor.

Aureo Ribeiro, liderler kripto para birimlerini tanımak için metin hazırlayarak yıllarını harcadıklarından, diğer ülkelerin de ülkesinin düzenleyici modelini kopyalayabileceğini umuyor. Ayrıca merkez bankası, Brezilya Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (CVM) ile gayrimenkul değerleri veya para biriminin günlük kullanımdaki fiyatı gibi kripto para birimlerini çevreleyen konularda bir anlaşmaları yaptılar.

Anket platformu Toluna aracılığıyla Sherlock Communications tarafından yapılan araştırma, Brezilyalıların %48'inin Bitcoin'i satın alımlarda kullanmak istediğini, %31'inin aynı fikirde olduğunu ve %17'sinin kesinlikle onayladığını gösteriyor. Aureo Ribeiro ayrıca, dünyanın en büyük kripto para biriminin ticaret ve yatırım potansiyeli nedeniyle Brezilyalıların giderek daha fazla yerde Bitcoin ile karşı karşıya olduğunu söyledi.

Bu içerik yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim