Epic Games'te PC Building Simulator Ücretsiz Oldu

PC Building Simulator Epic Games Store'da ücretsiz oldu ve oyuncular 14 Ekim saat 18.00'e kadar oyunu kütüphanelerine ekleyebilirler.

Her Hafta Ücretsiz Bir Oyun Al kampanyası ile birlikte Epic Games Store ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Epic Games Store'un bu kampanyaya 2021'in başına kadar devam edeceği söyleniyordu fakat kampanya hala devam ediyor. Epic Games her hafta bir veya daha fazla ücretli oyunu ücretsiz şekilde yayınlıyor. Bu kampanyanın ne zamana kadar süreceği henüz belli değil.

Ücretsiz yayınlanan oyunların bazıları diğer platformlarda oldukça yüksek fiyatlara satılabiliyor. Durum böyle olunca Epic Games Store birçok oyun tutkununun ilgisini çekmeyi başardı.

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu PC Building Simulator Oldu

PC Building Simulator Epic Games Store'da ücretsiz oldu ve oyuncular 14 Ekim saat 18.00'e kadar oyunu kütüphanelerine ekleyebilirler.

PC Building Simulator 07 Ekim - 14 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz oldu ve oyuncular 14 Ekim saat 18.00'e kadar oyunu kütüphanelerine ekleyebilirler.

PC Building Simulator nasıl bir oyun?

Bilgisayar toplamayı seven biriyseniz PC Building Simulator tam size göre bir oyun. Oyunda bilgisayarlardaki sorunları tanımlayıp, tamir etmeyi ve PC toplamayı öğrenebiliyorsunuz. Oyunda lisanslı parçalar ve donanım, yazılım simülasyonlarıyla kendi PC'nizi tasarlayabiliyorsunuz. PC Building Simulator oyununun indirimsiz Epic Games Store fiyatı 32,00 TL'dir.

PC Building Simulator Sistem Gereksinimleri:

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri
  • İşlemci: Intel Core i5-2500K veya AMD Athlon X4 740
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 660 (2048 MB) veya Radeon R9 285 (2048 MB)

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7-2600K veya Ryzen™ 3 1200
  • Bellek: 8 GB RAM

Desteklenen Diller: Seslendirme: İngilizce Metin: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (İspanya), Japonca, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, Korece, Lehçe 

Oyunu ücretsiz bir şekilde oynamak için Epic Games'e ücretsiz üye olabilirsiniz. Üyeliğiniz devam ettiği sürece kütüphanenizde oyuna kalıcı olarak erişebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim