God of War, PC'ye Geliyor: İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı!

 Neredeyse her konsol oyuncusunun en az bir kez oynamış olabileceği, God of War (2018) sonunda PC severler ile buluşuyor. Oyuncuların merakla beklediği oyun ile ilgili sevindiren haber geldi!


2018'de konsola çıkmasıyla beraber tüm dünyaya sesini duyuran God Of War, neredeyse tüm oyuncuları tarafından sevilmiş ve olumlu geri dönüşler almıştı. Oyuncuları kuzey mitolojisi ile buluşturan oyun PlayStation'a özel olarak çıkmıştı.

Ancak SONY son zamanlarda oyunlarının birçoğunu bilgisayarlara getirmeye başladı ve bu da bizlere devamının geleceğini açıkça gösteriyor. Pek çok oyuncu God Of War'un bilgisayara gelmesini istiyordu. Sony'nin duyurusu ile de oyunun bilgisayarlara gelecek hayali sanırsak ki gerçek oluyor.


God of War PC Fiyatı ( Ön Sipariş )

God of War Steam

God of War, Sony'nin Steam Sayfasında ön siparişe açıldı. Ön sipariş fiyatı 329 TL olarak belirtildi ve çıkış tarihi 14 Ocak 2022 olarak açıklandı. Tarihin çok yakın olması ve fiyatının diğer oyunlara göre makul olması oyuncuları gerçek anlamda heyecanlandırdı. God of War'un sistem gereksinimleri tam olarak henüz açıklanmasa da oyun için gerekli olan depolama alanı belli oldu. God of War'u bilgisayarınızda oynamak için en az 80 GB boş alana sahip olmaları gerekiyor. Steam sayfasında böyle belirtiliyor.

NVDIA'nın DLSS Desteği! 

God of War, NVDIA'nın DLSS ve Reflex özelliklerini destekleyecek. Ayrıca oyunda 4K desteği de bulunacak. Oyunculara gelişmiş grafikler sunan God of War'u oyun severler bilgisayara çıkışını heyecan ile bekliyor.

God of War'un PC Sürümü İçin Ekstra İçerikleri

God of War, PC sürümü için bazı ekstra içerikleri oyuncularına sundu, bunlar ekstra görünüş ve zırh içeriği. Peki God of War bizlere neleri ekstra içerik olarak sundu;

  • Kratos ve Atreus için Death's Vow Zırh Seti
  • Exile's Guardian Kalkan Görünümü
  • Bucker of the Forge Kalkan Görünümü
  • Shinin Elven Soul Kalkan Görünümü
  • Dökkenshieldr Kalkan Görünümü

God of War 2018

Bu yazımızda sizlere
PlayStation'da çok sevilen God of War'un PC sürümünün geleceğinden ve ekstra içeriklerinden bahsettik. Makalemizi sevdiyseniz diğer makalelerimize göz atabilirsiniz.

Diğer makalelerimize göz atmak için tıkla!

"Mark Zuckerberg Kimdir!" Adlı makalemize göz atmak için tıkla!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim