HTC True Wireless Earbuds Plus Piyasa Sürüldü: 86 Saatlik Pil Ömrüne Sahip ve IPX5 Dereceli

HTC, kısa süre önce Birleşik Krallık'ta yeni True Wireless Earbuds Plus'ı piyasaya sürdü.

HTC, kısa süre önce Birleşik Krallık'ta yeni True Wireless Earbuds Plus'ı piyasaya sürdü. HTC True Wireless Earbuds Plus'ın fiyatı ve özellikleri.

Gürültü engelleme, suya dayanıklılık ve uzun pil ömrü

HTC True Wireless Earbuds Plus'ın piyasaya sürülmesi, şirketin HTC Vive Flow adlı yeni bir sanal gerçeklik (VR) kulaklığını piyasaya sürmesinden birkaç gün sonra gerçekleşti.

HTC'nin yeni kablosuz kulak içi kulaklıkları, aktif gürültü engelleme (ANC), otomatik eşleştirme özelliği ve aramaları cevaplamak veya reddetmek için dokunmatik kontrollere sahiptir.

Kulaklıklar, IPX5 su geçirmezlik ile donatılmış bir kulak içi tasarıma sahiptir. Ayrıca iki renk seçeneğiyle gelirler: siyah ve beyaz. Bir rapora göre, HTC True Wireless Earbuds Plus silikondan yapılmıştır ve hafif ergonomik bir tasarıma sahiptir.

True Wireless Earbuds Plus'ın, ANC açıkken dahili mikrofonları kullanarak konuşurken kulaklık başına 4 saate kadar pil ömrü sunduğu iddia ediliyor. Özellik kapatıldığında ise 4,5 saate kadar süreceği söyleniyor. HTC, elbette şarj kutusuyla birlikte toplam pil ömrünün 86 saate kadar bekleme süresine sahip olduğunu söyledi.

HTC True Wireless Earbuds Plus'ın fiyatı

HTC True Wireless Earbuds Plus İngilter'de 95 dolar fiyatıyla satışa çıktı. Bu kulaklıklar HTC Vive web sitesi üzerinden satılmaktadır. Ancak şirket, bölge dışındaki kullanılabilirliği ile ilgili herhangi bir ayrıntıdan bahsetmedi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim