İşte Tüm iPhone 13 Renkleri! Hangisini Alacağınıza Karar Vermek İçin Rehber

Starlight, Sierra Blue gibi isimler ile iPhone 13 karşımıza çıkmakta. Peki hangisini seçeceğiz, bu zor bir karar olabilir. Hadi birlikte makalemizde buna değinelim.


Apple iPhone 13 tüm renkleri ile karşınızda!


Bu yıl Apple, iPhone 13 için beş farklı renk seçeneği, iPhone 13 Pro ve Pro Max için ise dört farklı renk seçeneği ile ürünlerini bizlere tanıttı. Hangisinin iyi olduğuna tam olarak emin değilseniz sizlere yardımcı olmak için buradayız.

iPhone 13: Midnight 

iPhone 13 Midnight rengi ile gözleri üstüne çekiyor!


Önceden hiç siyah veya da koyu gri bir telefon kullanmadıysanız, ilk defa böyle bir telefona sahip olacaksınız demek oluyor. Bu rengin klasik olmasının aslında bir nedeni var, hemen hemen her aksesuar ile harika gözükmesi ve kılıfsız kullanımda çizilme oranının daha düşük olması. Telefonun dış kısmındaki metal şerit için ise aynı şeyleri söyleyemiyoruz, derin çizildiğinden gümüş rengi gibi bir renk ortaya çıkartıyor.

Kısaca söylenmesi gereken şu ki, telefonunuz hangi renk olduğuyla veya da telefonunuz sahip olduğunuz süre boyunca bir sorun yaşamayacak ise elde edeceğiniz renk tam olarak bu.


iPhone 13: Starlight 


iPhone 13 Starlight modeli ile gözleri kamaştırıyor!


Beyaz renk olan bu telefon iPhone için varsayılan alternatif renk seçeneği oldu. Kendi fikrimce, harika gözüküyor ve diğer renk seçeneklerinden farklı olarak, dış gövdede bulunan cam ve metal şeritteki çizgileri görmek çok daha zor, sanki hiçbir şey orada yokmuş gibi bir hava katıyor.

İphone'un bu renk seçeneği, aynı zamanda, parlak beyaz bir tabana sahip, parlak bir yüzeye sahip olduğu kılıflara ve kaplamalara gerçekten iyi uyum sağlar. Ayrıca kılıfsız kullanımda, çizilme durumunda çiziklerin gözükme oranının daha düşük olduğunu söyleyebiliriz.


iPhone 13: Product Red


iPhone 13 Product Red ile Dikkat Çekiyor!

Geçmişte Apple, iPhone'un Product Red sürümünü ana renklerinden ayrı olarak piyasaya sürmüştü, ancak bu yıl en iyi renk seçeneklerinden biri olmakta. Keskin kırmızı renk, hangi aydınlatmada olursanız olun, mümkün olan her şekilde göze çarpıyor. Satılan her Product Red etiketine sahip Apple ürünü, HIV/AIDS tedavi programlarına bağış anlamına gelir.


 iPhone 13: Pink 


iPhone 13 sonunda pembe modeli ile dikkatleri üstüne çekiyor!


Apple hayranları çok uzun zamandır pembe renk bir iPhone modeli istiyorlardı. İşte o renk burada, artık pembe bir iPhone'a sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda açık bir renge sahip olan Pink modeli, ne Product Red ne de Blue modeli kadar koyu bir renge sahip değildir. Dış gövdede çok hafif bir gölge olduğu içinde muhtemelen gövdede oluşacak çizikler diğer modellere göre daha az belirgin olacaktır.


iPhone 13: Blue


iPhone 13 Blue modeli ile dikkatleri üstüne çekiyor!


Apple, bu renk seçeneği için Sierra Blue veya Midnight gibi havalı isimler vermedi. Bunu gördüğünüzde tam olarak ne renk olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu telefon mavi, aslında bugün satın alabileceğiniz en mavi telefon, ayrıca bu yık çıkan iPhone 13 Pro tarafından sunulan daha soluk görünümlü Sierra Blue'da buna dahil. Bu, her yerde göze çarpan bir telefon olacaktır.Dış gövdede oluşabilecek çizikler renkten kaynaklı çok belirgin olacağından, bu rengi seçecek olacaksanız eğer kesinlikle bir kılıf kullanmanız gerekmekte. 

iPhone 13 Pro: Graphite


iPhone 13 Pro Graphite modeli ile göz kamaştırmakta!


Graphite iPhone 13 Pro'nun mat siyahı diyebiliriz, telefonunuzu sergilemek ile ilgilenmiyorsanız en iyi seçimlerden birisi bu olacaktır. İphone'unuzun, sahip olduğunuz süre boyunca kılıflı bir şekilde olacağını bildiğiniz halde, kendinizi renkler ile ifade etmiyor ve ilgilenmiyor olsanız da, bu sizler için varsayılan renk seçeneği diyebiliriz. Bu renk seçeneği orijinal rengi ve heyecan verici duruşu ile sizleri heyecanlandırıyor olmalı.

iPhone 13 Pro: Sierra Blue


iPhone 13 Pro Sierre Blue modeli ile gözlerimizi kamaştırıyor!


Apple her yıl iPhone için yeni bir renk seçeneği sunuyor ve bu yıl yeni renk Sierra Blue. Geçen yılki Pacific Blue'dan çok daha açık ve parlak bir mavi tonu bizlere sunmakta. Bazı ışıklandırmalarda Graphite o kadar benziyor ki neredeyse ayırt edemeyecek hale geliyorsunuz. Bu iPhone modeli her yerde dikkat çekecek bir renge sahip. Bu telefonu şeffaf bir kılıf veya kılıfsız olarak kullanmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenek.

iPhone 13 Pro: Silver 


iPhone 13 Silver modeli ile göz kamaştırıyor!


Silver modeli iPhone 13 Pro, Starlight kadar akılda kalıcı ve havalı bir isme sahip değil, ancak gümüş renkli iPhone 13 Pro, çok fazla stili olan klasik bir renk seçeneği. Kılıf veya da kaplama ile harika gözükecek olan bu telefonu ayrıca çizmeyi başarsanız bile, çizik rengine aşırı yakınlığından dolayı neredeyse fark etmek imkansız olacaktır. Bu, her şeye mat siyah sahip olmaya dayanamayan ve daha hafif bir dokunuştan memnun kalacaklar için güzel bir renk seçimi.

iPhone 13 Pro: Gold

iPhone 13 Pro Gold Modeli ile şık bir görünüm sağlıyor!


Apple birçok altın renkli ürün piyasaya sürdü, hepsi birbirinden biraz da olsa farklı. Champagne ve Rose Gold'da dahil olmak üzere farklı altın tonlarını piyasaya sürmek için birçok girişimde bulundu. Bu yılın iPhone'u altının klasik, açık bir tonu. Daha az sarı ve genel olarak daha yumuşak bir görünüm ve his ile klasik altın renginden daha şık bir görünüme sahip. Dış gövdesi diğer modeller gibi şık duruyor ama unutmamalıyız ki, altına benzeyen renginden kaynaklı diğer renk modellerine göze çizik olması durumunda, diğer modellere göre daha belirgin görünümler olabilir


 
Sizlere bu yazımızda iPhone 13 modellerinin, renklerini ve kişisel fikirlerimizi, nasıl göründüğü ve daha fazlasını anlattık. Makalemizi beğendiyseniz diğer makalelerimize göz atabilirsiniz.

DİĞER MAKALELERİMİZE GÖZ ATMAK İÇİN TIKLA!

2021 YILINDA  ALINABİLECEK EN İYİ TABLETLER! MAKALEMİZE GÖZ ATMAK İÇİN TIKLA

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim