Kısaca Dylan O'Brien Kimdir



 


Bu makalede sizlere Dylan O'Brien'ın kim olduğunu aktaracağız. Kısaca Dylan O'Brien Kimdir ? Dylan O'Brien Kimdir ? Dylan O'Brien'ın Hayatı ve Dylan O'Brien Hangi Filmlerde oynamıştır. Hepsi ve daha fazlası makalemizde.

Dylan O'Brien Kimdir

Dylan O'Brien Amerikalı bir aktördür. MTV dizisi olan Teen Wolf'da ki Stiles rolü veya da Labirent serisinden Thomas olarak tanınır. İlk filmi High Road'dur.(Bir uyuşturucu satıcısı, elindeki malı bütün bir ülkeyi aşarak alıcıya teslim etmek zorundadır. Yanına aldığı bir grup aylak otostopçu ile bu görevi yerine getirmesi epey zor olacaktır. Üstelik seçenekleri de oldukça sınırlıdır. Ya malı zamanında teslim edecek ya da gangsterler tarafından öldürülecektir.) 2012'de Britt Robertson ve Victoria Justice ile birlikte The First Time filminde başrol oyuncusu olarak oynamıştır.

Dylan O'Brien Kimdir ?

Hayatı ve Kariyeri 


Dylan O'Brien Amerika'nın New York eyaletinde doğmuştur. Babası bir kamera operatörü annesi ise bir aktristir. Henüz 14 yaşlarında iken YouTube'a koymaya başlamıştır. 2011'de Teen Wolf dizisinde Stiles karakterini canladırmaya başlamıştır. Bu rol ile tanınmış ve çok sevilmiştir.Dizideki oyunculuk başarısını sinema filmi olan , The Firs Time'da da göstermiş ve kendisini kanıtlamıştır. 2014 yılından başrolünde oynadığı The Maze Runner'da (Labirent Serisi) Thomas'ı canlandırmıştır.


Özel Hayatı


Henüz bilinen bir özel hayatı olmasa da Dylan O'Brien The First Time filminde tanıştığı Britt Robertson ile birlikteliği olmuş ancak daha sonra bilinmeyen bir sebepten ötürü ayrılmışlardır.


Filmografisi


YılFilmRolüDipnot
2011Charlie Brown: Blockhead's RevengeCharlie BrownKısa film
2012High RoadJimmy
The First TimeDave Hodgman
2013The InternshipStuart Twombly
2014Labirent: Ölümcül Kaçış (film)Thomas
2015Labirent: Alev Deneyleri (film)
2018Labirent: Son İsyan (film)Thomas
Kaynak: Wikipedia 


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim