Netflix, BluTV Alternatifi Dizi ve Film Siteleri!






Günümüzde neredeyse her gün yeni bir dizi, yeni bir film veya da yeni bir bölüm çıkmakta. Bazıları Netflix bazıları BluTV gibi platformların çatısında yer almakta. İzleyicilerin bir çoğu direkt olarak bu kaynaklardan izlese de, bir kısım aboneliklere para vermek istemiyor veya da şartları gereği abonelik almaya maddi durumu yetmiyor.

Sizler için alternatif, herhangi bir ücret ödemeden film ve dizi izlemek için kullanılabilecek siteleri sıraladık. Netflix ve BluTV gibi platformların alternatifi olan bu sitelere ulaşmak ise çok basit! İşte o film ve dizi siteleri.

NOT: Makaleyi sonuna kadar atlamadan okuyunuz, önemli bilgilendirmeler içeren yazılar bulunacaktır.

1.  Dizilla

Dizilla Alternatif Dizi ve Film İzleme Sitesi



Listemizin birinci sırasında yer alan alternatif dizi ve film sitesi Dizilla, günümüzde çıkan veya çıkacak olan ya da geçmişte çıkmış dizi ve filmleri sitesinde bulundurmakta. Ayrıca Dizilla'nın çocuklara için özel bir bölümü bulunmakta. Dizilla'da altyazılı ve dublaj izleme seçenekleri var, isteyen altyazı ile isteyen dublaj ile izleyebilir. Tamemen kişisel tercih meselesidir. Dizilla, trend olan, sitenin izlemenizi tavsiye ettiği film ve diziler ile site kendini şık ve sade bir ana sayfa ile bizleri karşılamakta.


Uyarı: Dizilla resmi bir yayıncı olmadığından kaynaklı site adresi değişiklik gösterebilir. Şu an için geçerli olan site adresi: dizilla.me


2.  Yabancıdizi


Yabancıdizi Netflix ve BluTV alternatifi site



İkinci sırada yer alan alternatif dizi ve film sitesi Yabancıdizi'de, Dizilla gibi çıkan, çıkacak olan veya da geçmişte çıkan dizi ve filmleri sitesinde barındırmakta. Yabancıdizi'nin en sevdiğim özellik olan 'Birlikte izle' özelliğinin yakında gelecek olması beni heyecanlandırıyor. Arkadaşınız, sevgiliniz veya da uzakta bulunan bir akrabanız ile izlemek Yabancıdizi'de mümkün olacak.


Site bizlere haftalık veya da direkt olarak trend olan dizilerin bir listesini bulunduran ana sayfa ile karşımıza çıkmakta. Trend bir dizi ya da film izlemek istiyorsanız ana sayfanın sol kısmında bulunan kısımlardan yararlanabilirsiniz. Sitenin sevdiğim bir diğer yanı tartışma sekmesi bulundurması, izlediğiniz film veya dizi başlığı altında fikirlerinizi paylaşmak veya da öneri almak için bu kısmı kullanabilirsiniz.


Uyarı : Yabancıdizi resmi bir yayıncı olmadığından kaynaklı site adresi değişiklik gösterebilir. Şu an için geçerli olan site adresi: yabancıdizi.pw


3.  Dizimia


Dizimia alternatif dizi ve film izleme sitesi



Listenin üçüncü sırasında yer almakta olan alternatif dizi ve film sitesi Dizimia, diğer sitelere göre ek olarak 'Asya Dizileri ve Anime' kategorilerini bulundurması, Anime ve Asya Dizi severlerinin alternatif sitelerinden birisi olmakta. Güncel dizi ve filmleri de bünyesinde bulunduran Dizimia, altyazı ve dublaj izleme seçeneklerini bizlere sunuyor. Sitenin sevdiğim bir kısmı ise, keşfet veya öneri dizilerinin diğer sitelere göre daha ilgi çekici şeyler sunması. Site bundan önceki bahsettiklerime göre daha sade bir arayüze ve daha sade bir ana sayfaya sahip. Bu da sitenin diğer sitelere göre daha hızlı açılmasını ve çalışmasını sağlıyor.


Uyarı : Dizimia resmi bir yayıncı olmadığından kaynaklı site adresi değişiklik gösterebilir. Şu an için geçerli olan site adresi: dizimia.org


4.  Dizibox


Dizibox film ve dizi izleme sitesi



Bu isim size de çok tanıdık geldi mi? Büyük ihtimalde gelmiştir. Bu tür websitelerini arayan insanların sık sık karşılaştığı ve kullandığı olan alternatif dizi sitesi Dizibox, şık bir ana sayfa ve arayüz ile bizleri karşılamakta. Aramızda tabii ki bilmeyenlerimiz de olabilir. Sitenin ana sayfasında yeni eklenen diziler ve trend olan diziler bulunmakta. Diğer sitelerin aksine Dizibox, daha çok dizi üzerinde ilerleyen bir sayfa. Bu zamana kadar yüksek puan almış diziler için bir kategorisi bulunmakta. Diğer siteler gibi güncel olan dizilerin son bölümlerini veya da finallerini barındıran site günümüzde en sık kullanılan siteler arasında.


Uyarı : Dizibox resmi bir yayıncı olmadığından kaynaklı site adresi değişiklik gösterebilir. Şu an için geçerli olan site adresi: dizibox.pro


5.  720pizle


720pizle alternatif film izleme sitesi



Neredeyse film izlemek için site arayan herkesin bu siteyi ziyaret ettiğini düşünüyorum. Tabii hiç bilmeyen ve bu tür site arayanlarımız da olabilir. Alternatif dizi ve film sitesi 720pizle daha çok film üzerinde yönelen ancak bünyesinde popüler dizileri ve eski dizileri de bulundurmakta. Sitenin en sevdiğim ve en güzel yanı ise neredeyse bulunan her içeriğin indirilebilir olabilmesi. Depolamak veya da daha sonra izlemek isteyenlerin tercihi olan 720pizle, bu özelliği ile kullanıcılarının dikkatini çekmekte.


Bilgilendirme : Sitenin ana sayfasında yazan "sitemizin yeni adresi dizilla.me olmuştur." yazısı sadece bilgi amaçlıdır. Sitede bulunan dizi ve filmlere halen erişebilir isterseniz de indirebilirsiniz.


Uyarı : 720pizle resmi bir yayıncı olmadığından kaynaklı site adresi değişiklik gösterebilir. Şu an için geçerli olan site adresi: 720pizle.net


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim