Öğe Yorumları Desteklemiyor Hatası Çözüm!




Neredeyse Blogger üzerinden bir site açan herkesin, Google Search Console'da rastladığı 'Öğe yorumları desteklemiyor' hatasının çözümünü sizler için nasıl yapacağınızı anlatıyoruz. Lütfen adımları düzgün bir şekilde takip edin. Herhangi bir adımı atlamanız sorunu çözmenizde hata yapmanız demek olacaktır. Adım adım sizlere nasıl yapıldığını anlatıyoruz. Öğe Yorumları Desteklemiyor Hatası Nasıl Çözülür ? 



Öğe Yorumları Desteklemiyor



1. Adım :
Google Search Console'a giriyoruz ve URL Denetimine tıklıyoruz. Daha sonra sitemizin URL adresini oraya yazıyoruz. Yazdıktan sonra otomatik denetleme başlayacaktır ve hatalar karşınıza çıkacaktır. Bizim hatamız belli olduğu için, yani üst tarafta 'Öğe yorumları desteklemiyor' yazacaktır.


Google Search Console URL Denetleme


2. Adım : Sitede bulunan hatalar karşınıza çıkacaktır. Hatamızın üstüne tıklıyoruz ve yan tarafta bir panel açılacaktır. O panelde hatalı kodun bulunduğu kısım renkli bir şekilde gösterilecektir. Şimdi ise hatamızı çözelim.





3. Adım : 2. adımda gösterilen HTML kodunun en başında yazan <div class= 'hreview' style= 'display:none'> kısmını kopyalayım. Lütfen buradan kopyalamayınız.

4. Adım : Blogger sayfanıza giriş yapınız ve sol kısımdan 'Tema' sekmesine tıklayınız. Daha sonra 'Özelleştir' yanında bulunan ok işaretine tıklayın ve 'HTML'yi düzenle' seçeneğine tıklayın. Karşınıza sitenizin HTML kodları çıkacaktır. Bu kısımda klavyenizde bulunan 'CTRL + F' tuşlarına basınız. Arama paneli açılacaktır, ardından kopyaladığımız kodu bu kısıma yapıştırarak aratıyoruz. Console'da gösterdiği kısıma kadar olan kodu siliyoruz ve temamızı sağ üstte bulunan tuştan kaydediyoruz.






5. Adım : Daha sonra tekrardan Google Search Console'a girin ve orta bölümün sağ üst kısmında bulunan 'Canlı URL'yi Test Et' tuşuna basın. Hatanızın düzeldiğini ve URL'nin hatasız bir şekilde olduğunu göreceksiniz.






5.1 Adım : Bu adım bir alternatif adımdır, eğer hata kodunu aldığınız sekmeyi kapatmadıysanız, 'Düzeltmeyi doğrula' seçeneğine tıklayarak. Talebinizi oluşturabilir ve incelemenin yapılmasını sağlayabilirsiniz.


Bu yazımızda sizlere 'Öğe Yorumları Desteklemiyor' hatasının çözümünü anlattık makalemizi sevdiyseniz eğer diğer makalelerimize göz atabilirsiniz.

DİĞER MAKALELERİMİZE GÖZ ATMAK İÇİN TIKLA

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim