Qualcomm, Yeni Nesil Snapdragon Serisi Çipleri Tanıttı

Qualcomm, düşük maliyetli 5G telefonlar için gelişmiş performans vaat eden bir dizi yeni nesil Snapdragon serisi mobil çipin piyasaya sürülmesiyle 5G telefonları daha da çekici hale getirme niyetini beslemeye devam ediyor.

Qualcomm'un yeni nesil Snapdragon çipleri tanıtıldı

Haberlere göre, yeni yonga serisinin öne çıkan özelliği, Snapdragon 690'ın bir sonraki sürümü olan Snapdragon 695'e çok daha hızlı 5G mmWave dalgaları eklerken %30'a kadar daha hızlı grafikler ve %15 daha hızlı CPU görevleri sunuyor. Sonuç olarak, bu çipe sahip bir sonraki orta sınıf akıllı telefonda, daha hızlı oyun oynanabilecek ve daha hızlı indirmeler yapılabilecek.

Qualcomm, düşük maliyetli 5G telefonlar için gelişmiş performans vaat eden bir dizi yeni nesil Snapdragon serisi mobil çipi tanıttı.

Bu arada Snapdragon 480+ ve 778G+, artırılmış saat hızları aracılığıyla CPU ve GPU performansında bazı iyileştirmeler sağlamayı amaçlayan önceki Snapdragon 480 ve 778G'nin geliştirilmiş sürümleridir.

Buna ek olarak Qualcomm, Snapdragon 680 adı verilen ve Snapdragon 695'in 6nm sürecini 5G için fazladan harcama yapmak zorunda kalmadan paylaşabilen, yalnızca LTE'ye özel bir yonga çeşidini de tanıttı. Bu çip, 5G hizmetlerinin sınırlı veya pahalı olduğu pazarlara yöneliktir.

Bu çiplerin dördünün de Honor, Motorola, HMD Global, Oppo, Vivo ve Xiaomi dahil olmak üzere bu yıl içinde piyasaya sürülen akıllı telefonlarda görünmesi bekleniyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim