Sony PC oyunları için PlayStation PC etiketini kullanıyor

Sony PlayStation, bu yıl PC konusunda ciddileşiyor.

Sony PC oyunları için PlayStation PC etiketini kullanıyor


Sony'nin Steam'deki PlayStation oyunları artık PlayStation Mobile yerine PlayStation PC LLC tarafından yayınlanıyor. Resetear'daki forum posterleri dün değişikliği fark etti. Görünüşe göre PlayStation PC şirketi bu yılın başlarında kuruldu. Bu, Sony'nin gelecekte daha fazla PlayStation PC markası kullandığını göreceğimiz anlamına gelebilir.

Sony, Horizon Zero Dawn'ın Ağustos 2020'de Steam'e gelmesinden sonra Pc'deki varlığını giderek artırıyor. Sony ayrıca 14 Ocak'ta PC'ye God of War getirecek. 2022'de bir noktada yeniden tasarlanan Uncharted: Legacy of Thieves Koleksiyonunu da getirmeyi planlıyor.

Uncharted: Legacy of Thieves hakkındaki steamda bulunan yazıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sony'nin PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst, Haziran ayında Sony'nin PC planlarında hala erken olduğunu açıkladı. Bir PlayStation blog yazısında Hulst, ”Playstation'ın lansmanda PlayStation Studios başlıklarımızı oynamak için en iyi yer olmaya devam edeceğini vurgulamak istiyorum" dedi. “Ancak PC oyuncularına değer veriyoruz ve her oyunu başlatmak için doğru zamanlara bakmaya devam edeceğiz.”

Days Gone Steam'de



Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan daha önce Sony'nin PC oyunlarını şirket için kolay bir karar olarak nitelendirdi. Ryan, bu yılın başlarında GQ ile yaptığı röportajda, ”Bu harika oyunları daha geniş bir kitleye sunma ve her zaman basit olmayan oyun geliştirme ekonomisini tanıma fırsatı var" dedi. "Ip'nin kalibresi geliştikçe, oyun yapma maliyeti her döngüde artar. Ayrıca, konsol sahibi olmayanların kullanımına sunma kolaylığımız da arttı. Bu yüzden yapmamız gereken oldukça basit bir karar.”

Bu konu hakkındaki kişisel fikirlerim :

Sony 2021 yılında PC için büyük bir yönelim gösterdi. PC oyuncuları bir çoğu konsol oyununu oynamak istiyor. Bu, Sony'nin oyunları yayınlaması ile gerçekleşecek. Sony, en yakın tarihli olarak God of War'u yayınlayacak. God of War'un detayları için yazdığımız yazıya buraya tıklayarak gidebilirsiniz. 

PlayStation'da çıkan oyunlar, birçoğu PC oyuncusunun ağzını sulandırmakta. Ben de onlardan birisi olarak, o oyunları PC'de oynamak isterim. Yaptıkları açıklamalar ile bizleri heyecanlandırıyorlar. God of War'un PC'ye gelecek olması beni özellikle heyecanlandırıyor. PlayStation'da bitirmiş olsam da, PC ayrı bir zevk. Konsol kadar iyi bir kalite vermeyecektir. Ancak PC ile optimize edilmiş olması oyuncuların mutlu olmasını sağlayacaktır.

Makalemizi sevdiyseniz eğer diğer makalelerimize göz atabilirsiniz.

DİĞER MAKALELERİMİZE GÖZ ATMAK İÇİN TIKLA!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim