Squid Game Yeni Sezon Spoiler


Squid game yeni sezon için bir kaç spoiler derledim. Diziyi izleyip beğenen ve yeni sezonu bekleyenler için 2. Sezon ne zaman yayınlanacak, yeni sezonda hangi oyuncular oynayacak, bazı paylaşılan bilgiler ve dizi hakkında yorumlardan hareketle ön gördüğüm bilgileri paylaşıyorum.

Dizi 111 milyon izlenmeyle Netflix’in en çok izlenen orijinal yapımı oldu.

Dizinin popülaritesi arttıkça meraklı izleyici sayısı da arttı. Yükselen grafik tüm dünyada devam ediyor.

Dizide kullanılan ayakkabı modelinin satışı %7800 oranında artmış. Eşofmanlar giyim firmaları tarafından satışta. Yakında sokakta 001 veya 456 nolu oyuncuları sıkça görebiliriz.

"Hani insanda sormuyor değil kendine. Dünyanın geçtiği bu kriz döneminde böyle bir oyuna davet edilsem katılır mıydım diye? Siz katılır mıydınız?"

Bilindiği üzere dizi 9 bölümden oluşan ilk sezonuyla 17 Eylülde yayınlandı. Dizide borçlarını ödemekte sıkıntı çeken bir grup insan, hayatı pahasına bazı çocuk oyunlarını, yüklü miktar bir ödül için, kazanma mücadelesi veriyor.

Hayatta kalmak için ne feda edebilirsin felsefesinden hareketle kurgulanmış oyunlar bana Saw (testere) film serisini hatırlattı. Orada canından bir parça verirken burada da birlikte hareket ettiğin grubu , eş, dost, nasıl nitelendirilirse feda etmesi gerekti oyuncuların.

Henüz izlemeyen arkadaşlar için yazının bu kısımdan sonrası anlamsız gelebilir. İzlemeden okumalarını tavsiye etmem. Sizler için fragmanını bırakıyorum. Dizi Netflix’te işte burada.

İyi seyirler diliyorum. 

Esenlikler ile kalmanız temennisi ile.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim