Windows 11, Yeni Microsoft Defender'a Sahip Olacak

Windows 11'in gelecekte daha fazla yeni özelliğe ve değişikliğe sahip olması bekleniyor, bunlardan biri muhtemelen Twitter kullanıcısı Aggiornamenti Lumia'dan sızdırılan yeni Microsoft Denfender.

GibraltarApp kod adıyla Windows 11 için yeni Microsoft Defender geliyor

Aggiornamenti Lumia'nın yayınladığı Tweet'te gösterildiği gibi, Windows 11 güvenlik uygulaması GibraltarApp kod adına sahip ve yeni Microsoft Defender önizleme uygulaması hazırlanıyor. Microsoft Defender'ın yeni sürümüyle Microsoft, kullanıcılara basit, kusursuz ve kişiselleştirilmiş koruma sağlamayı umuyor.

Windows 11'in gelecekte daha fazla yeni özelliğe ve değişikliğe sahip olması bekleniyor, bunlardan biri Twitter'da sızdırılan yeni Microsoft Denfender.

Haziran ayında Windows 11'i duyurduğunda Microsoft, yeni işletim sisteminin güvenlik yönünü çok ciddiye aldıklarını söyledi. Bu nedenle Windows 11'in TPM 2.0, VBS, Güvenli Önyükleme ve Mod Tabanlı Yürütme Denetimi'ni (MBEC) veya GMET'yi destekleyen bir işlemci gibi katı gereksinimleri vardır. Şirket, bu uygulamada yer alan özelliklerin avantajlarını sergilemek için bir demo videosu bile yayınladı.

Dikkate değer bir ayrıntı, Microsoft Defender'ın şu anda bazı Windows 11 kullanıcıları için sorunlara neden olduğu bildiriliyor, bu nedenle yeni ve geliştirilmiş bir uygulamanın ortaya çıkması için doğru zaman olabilir.

Microsoft Defender önizleme uygulamasının ne zaman başlayacağı henüz belli değil, ancak muhtemelen Insider üyeleri için Beta kanalına geliyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim