İlk yarıda işini bitirdi

Trabzonspor, rakiplerin yine puan kaybettiği 13. haftada farkı büyütme şansı yakaladı. Kaleci Uğurcan’ın yanı sıra Bakasetas ve Hamsik’in yokluğunun etkisi merak konusuydu. Başlama düdüğü ile Trabzonspor’a pres yapan, kaptığı toplarla iki net pozisyon yakalayan Gaziantep’in ateşi 10 dakikada söndü.

Trabzonspor, savunmaya yardım eden ve sorumluluk alan Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür’ün iki kişilik oynamaya başlamasıyla kendine geldi. Sağ kanattan serbest vuruşta Abdulkadir’in ortasını seyreden Günay topu ağlardan aldı. Gol sonrası artık Karadeniz’de fırtına esmeye başlamıştı. İlk yarı skor 3-0 oldu.

Dorukhan’ın ilk mevkii sağ beke iyice ısınması ile etkinliği her maç artıyor. Asların yokluğunda yer bulan Siopis, orta sahaya Berat’la direnç kazandırıyor. Uğurcan’ın cezalı, Erce’nin son saniye sakatlığı ile kaleye ilk kez geçen Arda, fiziği ve sağlam duruşu ile güven verdi. En yakın rakibine 7, İstanbul’un 3 büyüklerine çift haneli puan farkı yapan Trabzonspor’un önü iyice açıldı. Bu gidişatta tek korku, puan farkı açıldı, reytingler düştü, eyyamcılığı ile saha içine karanlık ellerin uzanması.



Alıntı Haberin Kaynağı Korkusuz Gazetesi https://ift.tt/3xhWB4P

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim