Mahalle takımı gibi

Maalesef maç öncesi acı bir haber aldık ve çok üzüldük. Sevgili Başkanımız Mustafa Cen­giz’in vefat haberi hepimizi derin­den yaraladı. Kendisine rahmet diliyorum. Allah kalanlara sabır ve uzun ömür versin.

Bu Türk futbolunun hali ne ola­cak? beIN Sports’un futbol kalitesi düşük olan bu lig için daha fazla para vermek istemediğini duydum. Haklılar. Özellikle üç büyük kulübün yöneticileri ve teknik ekipleri, futbol kalitesini yükseltmek yerine günü kurtarmak için kendi menfaatlerinin peşine düşüyorlar.

Ben Galatasaray’ı anlayamıyo­rum. Sanki 90 dakika rakip üzerine baskı kurmuş gibi yalandan rüzgâr yapıyorlar. Sahadaki performans­larına bakmıyorlar. Koşan adamın önüne isabetli pas atarsanız iyi hücum ederseniz. Ancak herkes ayağına top istiyor. Top forvetin ayağına değil, önüne atılır. Oyuncu­lar idmanda düzgün çalışmıyor.

Akıllı hocalar takım kurarken mevkiinin özelliklerine göre birbi­rini tamamlayan oyuncuları tercih etmeli. Hızlı oyuncun var, top atıl­mıyor, kanat hücumlarında vuruş tekniği rezalet. Fatih Hoca, hakeme sallayıp ceza alıp tribüne çıkacağına takımı doğru düzgün çalıştırsın.



Alıntı Haberin Kaynağı Korkusuz Gazetesi https://ift.tt/3xvLyFg

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim