Sakın şeker de lokum da deme

Biz her zaman zoru severiz. Eninde sonunda play-off oynama şansını elde ettik. 1-0 geriye düştüğümüz maçta kazanmayı başardık. Şans bizden bir kez daha yana oldu ve Türkiyesiz Dünya Kupası olamayacağını gördük.

Genç kadro bir kez daha farkını ortaya koydu. Güvenle oynayan bir kadro sahadaydı. 23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu ve 20 yaşındaki Orkun Kökçü mağlup duruma düştüğümüz maçta son sözü söyledi. Avrupa’da bunu başarabilen ender ülkelerden biri olabilmek önemliydi.

Şenol Güneş’le kaybolan ümitler Stefan Kuntz’la yeniden canlandı. Olmaz bu iş derken neredeyse gruptan lider çıkıyorduk. Bu iyi bir gelişme. Ancak forvette Burak Yılmaz artık yaşlı ve ağır. Katar’a kadar onun alternatifini bulmamız gerekiyor.  Geçen Cebelitarık maçında Rıdvan Yılmaz harika oynamışken Caner Erkin ısrarını anlayabilmiş değilim. Dün de sahada hayaletti. Rıdvan artık 11’de olmalı. Her zaman şeker, lokum gibi kura derken zayıf takımlara puan veriyoruz. Neyse ki şans yardım etti de Dünya Kupası finallerine gitme durumumuz hala bulunuyor. Ama önemli olan böyle böbürlenmeyip rakip kim olursa olsun kazanacak takımı sahaya sürmek. Aksi takdirde işini böyle sürüne sürüne son dakikaya bırakırsın.



Alıntı Haberin Kaynağı Korkusuz Gazetesi https://ift.tt/3kKfCrE

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim