Sergen Yalçın’dan sert uyarı: Kendinize gelin beyler!

Beşiktaş Teknik Direktörü, Alanyaspor maçı öncesinde toplantı yaptığı futbolcularına, “Bundan sonra disiplinsizliğe ve sorumsuzluğa affım olmayacak” diyerek ağır mesaj verdi.

Süper Lig’de yarın deplasmanda Alanyaspor ile çok kritik bir mücadeleye çıkacak Beşiktaş’ta Sergen Yalçın futbolcularıyla özel toplantı yaptı. Başarılı teknik adam, “Şu ana kadar 16 puan kaybettik ve zirveden şimdilik uzaklaştık. Bundan sonra puan kaybetme lüksümüz yok. Herkes sahada terinin son damlasına kadar savaşacak. Disiplinsiz ve sorumsuz davranan kim olursa olsun affetmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

“BENİM DE HATALARIM OLDU”

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, oyuncularıyla gerçekleştirdiği özel görüşmede, “Geçen sezon şampiyon olup büyük bir başarıya imza attınız. Ancak bu kadro bu yıl da aynı başarıya ulaşabilecek kapasitede. Benim de hatalarım oldu. Taraftar artık bizden iyi sonuç bekliyor. Önce Alanyaspor mücadelesini düşünün. Oradan 3 puanla dönelim ve ardından Ajax karşılaşmasına odaklanalım” diye konuştu.

SAKIN GELME N’SAKALA

Disiplinsiz tavırlarının ardından kadro dışı bırakılmasına karar verilen Fabrice N’Sakala, dünkü idmanda da yer almadı. 31 yaşındaki Demokratik Kongolu sol bekin kendisini toparlayana ve yeniden çağrılana kadar tesislere gelmemesi yönünde uyarıldığı öne sürüldü. Beşiktaş’ta yönetimin, N’Sakala’nın kadro dışı bırakıldığını Alanyaspor karşılaşmasının ardından kamuoyuna resmen duyurması bekleniyor.

GHEZZAL KÜLLERiNDEN DOĞACAK

Beşiktaş’ta 10 lig maçında sadece 1 gol ve 1 asisti bulunan Rachid Ghezzal toparlanıyor. Cezayirli futbolcu, hasta olan Michy Batshuayi’nin yokluğunda Alanyaspor deplasmanında hücumda yükü sırtlama peşinde. Ağır eleştiriler alan tecrübeli oyuncu, formunu yükseltip sahneye çıkmak istiyor. 29 yaşındaki oyuncu geçen sezon 10. haftadan itibaren çıkışa geçmiş ve devrenin sonuna kadar forma giydiği 9 karşılaşmada 8 asist yapmıştı.



Alıntı Haberin Kaynağı Korkusuz Gazetesi https://ift.tt/3Dya1Mu

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim