Son ana kadar pes etmeyeceğiz

Maçın iki kırılma noktası vardı. İlki 11. dakikada Kerem’in attığı goldü. Erken gol farklı galibiyete ihtiyacı olan milli takımımızın özgüvenini arttırdı.

İkinci kırılma anı ise 22. dakikada Olivero’ya gösterilen kırmızı kart sonrası Cebelitarık’ın 10 kişi kalmasıydı. Ukraynalı hakem Boiko, ilk pozisyonda taç kararı verdi, sonrasında VAR uyarısıyla ekrana gidip Olivero’ya kırmızı kart gösterdi. Ağır bir karardı. Mesela haftaya oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde aynı pozisyona kırmızı kart çıksa kıyamet kopar.

Farklı galibiyet çok değerli. Kuntz, sahaya hücum gücü yüksek oyunculardan oluşan akıllı bir 11 sürmüş. Kerem ve Halil’e ayrı parantez açmak gerekiyor. Kerem’in attığı gol bana Rıdvan Dilmen’i hatırlattı. Halil, tek topları, vuruşları ve enerjisiyle bu takımın yeni santrforu olmaya aday.

Burak Yılmaz dün 3 asist yaptı ama çok top ezdi, çok ofsaytta kaldı. Özgüven kaybı yaşıyor. Lille’deki istikrarsız görüntüsünü dün milli formaya da taşıdı.

Takımın en rahat oyuncuları Merih ile Çağlar’dı. Merih yaptığı arka direk koşusuyla Rıdvan’ın ortasını golle bitirdi. Bir stoperin böyle sürpriz çıkışlarla rakip savunmanın tüm dengesini nasıl alt üst edileceğini de herkese gösterdi.



Alıntı Haberin Kaynağı Korkusuz Gazetesi https://ift.tt/3qwSH6V

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim