Takım olmayı başaramadı

Kötü günler yaşayan Beşiktaş için Ajax maçından alınacak skor da sahada sergilenecek futbol da önümüzdeki haftalar için mesaj niteliğindeydi. Sonuçta, ligde haftalardır kazanamayan bir takım ve son Alanya yenilgisi sonrası mağlubiyetin tüm sorumluluğunu oyuncularının üzerine bırakan bir teknik adam vardı. Futbolcuların göstereceği reaksiyon benim için skordan ön plandaydı.

Beşiktaş maça istekli ve hırslı başladı. İlk yarıda penaltıdan golü de buldu. Hatta, Larin biraz gününde olsa Beşiktaş soyunma odasına 3 farklı önde gidebilirdi.

İkinci yarıda ise Ajax’ın hocası tek hamlede maçın gidişatını değiştirdi. Karşılaşmaya yedek başlayan Haller, Daramy’nin yerine oyuna girdi, maçın dengesi Ajax lehine değişti. Haller’in attığı goller Türk futbolunun kanayan yaraları gibiydi. Stoperlerin arasına oyuncu kaçırma ve duran topta adam paylaşamama sıkıntıları Beşiktaş’ın kalesinde gol olarak geri döndü. Bir Şampiyonlar Ligi takımı bu kadar kolay goller yemez. Bu oyuncular Devler Ligi için alınmadı mı? Bu maça baktığımızda Josef dışında önemli bir eksik de yok. Demek ki sıkıntı, sakatlıkta değil takım olamamakta.



Alıntı Haberin Kaynağı Korkusuz Gazetesi https://ift.tt/3l6OWBL

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim