Alparslan, Kekavmenos’u Hatırlıyor! I Alparslan Büyük Selçuklu 5. Bölüm


Alparslan: Büyük Selçuklu adlı kanal tarafından yayınlanlanan bu Bu video Youtube internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu videonun hukuki muhatabı kanal sahibidir. kanallar ile ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

“Alparslan: Büyük Selçuklu 5.Bölüm Özet

Alparslan’ın, atabeyi Hasan’ı küffarın elinden kurtarması Selçuklu tarafında sevinçle karşılanırken; Yannis’in Alparslan sayesinde uğradığı akıbet, Vaspurakan’daki iç gerilimin etkisini daha da yükseltir. Alparslan, ablası Şehver ve yeğeni Mesud’un Büst’te uğradığı darbe girişimini öğrenince, olayı etraflıca araştırmak üzere Büst’e gider. Obaya döndüğünde, Kekavmenos’un beklenmedik bir hamle yaptığını ve bu yüzden toy toplandığını öğrenir. Alparslan’la Akça arasında yaşanacaklar ise, aralarındaki bağı farklı bir noktaya taşır. Tüm bunlar yaşanırken, Kekavmenos Akça’yı köşeye sıkıştıracak bir emir verir. Alparslan ve Kekavmenos arasında had safhaya çıkan gerilim, nasıl bir noktaya varacak?

#AlparslanBüyükSelçuklu her pazartesi 20.00’de TRT 1’de!

#AlparslanBüyükSelçuklu Sosyal Medya Hesapları: Alparslan: Büyük Selçuklu fragmanlar için tıklayın https://www.youtube.com/playlist?list… Resmi Facebook Sayfası: https://ift.tt/3ydLlqV; Resmi Twitter Sayfası: https://twitter.com/AlparslanDizisi Resmi Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/uyanisbuyuk…

———

#TRT1 Sosyal Medya Hesapları: Resmi Facebook Sayfası: https://ift.tt/2qpkU2K Resmi Twitter Sayfası: https://twitter.com/trt1/ Resmi Instagram Sayfası: https://ift.tt/2DTYmdD

Alparslan, Kekavmenos’u Hatırlıyor! I Alparslan Büyük Selçuklu 5. Bölüm yazısı ilk önce Yeni İstiklal üzerinde ortaya çıktı.



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal https://ift.tt/31ARJMD

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim