Ayhan Bilgen HDP’den istifa etti: Yolcu yolunda gerek

Eski Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, “bireysel beklentilerle değil toplumsal kaygılarla 2007 yılında Birumut adadığı ile başlayan siyasi birlikteliğimiz yeni toplumsal kaygılarla sonlandırıyorum” dedi.

Bilgen, HDP Genel Merkezi’ne gönderdiği üyelikten istifa dilekçesini sosyal medyadan yayınladı. “Yolcu yolunda gerek ! Uyarı ve eleştirilerimde yanılmayı umuyor, barış ve demokrasi için iyi niyetle, özveriyle mücadele eden herkese başarılar diliyorum” başlığıyla yayınladığı dilekçede şu ifadeler yer aldı:

“Bireysel beklentilerle değil toplumsal kaygılarla 2007 yılında Bir Umut adaylığı ile başlayan siyasi birlikteliğimiz yeni toplumsal kaygılarla sonlandırıyorum” dedi.

Toplumsal eşitlik, özgürlük ve barış mücadelesinin farklı platformlarda yürütülmesine dair duyduğum ihtiyaç parti kurullarına ilettiğim gibi kamuoyu ile de paylaştım.

Birlikte çalışırken hangi ilke ve etik değerleri gözettiysem ayrılırken de aynı hassasiyeti göstereceğimi herkesin bilmesini istiyor, HDP üyeliğinden istifa ediyorum.

HDP’li gibi gözüken isimler tarafından sosyal medyada yürütülen iftira, hakaret ve karalama kampanyasının yapacağınız açıklamayla son bulmasını umuyorum.”



https://ift.tt/3oTw7UV
GÜNDEM – Kronos Haber https://ift.tt/3mnqPzp Alıntı : https://ift.tt/3lNhccN

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim